Mihajlović: Bila bi mi čast da vodim Italiju!

Trener Torina Siniša Mihajlović govorio je o plasmanu Srbije na Mundijal, ali i o neuspehu Italijana koji posle 60 godina neće učestvovati na SP.

Fudbal 21.11.2017 | 12:00
Mihajlović: Bila bi mi čast da vodim Italiju!
"Bio sam dve godine selektor Srbije i bila mi je čast. Izvršio sam smenu generacije, doveo nove igrače, ali se nismo kvalifikovali i ja sam podneo ostavku, iako su želeli da ostanem", rekao je Mihajlović italijanskim novinarima.

’Orlovi’ su u četvrtom šeširu i 1. decembra saznaćemo rivale naše grupe za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Sada je Srbija na Svetskom prvenstvu, a većinu tih igrača upravo sam ja ubacio u reprezentaciju. Nekada moraš da riskiraš, ja više nisam selektor, a Srbija je na Mundijalu“, izjavio je srpski trener, koji je govorio i o neuspehu Italijana:

“Ovo je ogroman neuspeh Italije. Srbina sam, ali živim i radim u Italiji. Žao mi je Belotija, kao i Bufona, De Rosija i Barzaljija. Mundijal će biti siromašniji bez Italije. Deluje nestvarno da Italija nije na prvenstvu. Mora mnogo da se promeni, ali ne mogu da ne govorim o mom iskustvu iz Srbije“.

Na pitanje novinara da li bi bio na klupi Italije, Mihajllović je odgovorio:

Ja selektor? Ko ne bi bio vodio reprezentaciju Italije? Dve godine sam bio selektor Srbije i bila mi je velika čast. Bila bi mi čast i u Italiji.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ti, ma daj

21.11.2017 11:24

Da, bas je Srbija imala velikog uspjeha s tobom?!

ODGOVORITE
Name

Joja

21.11.2017 12:50

Moras promijeniti frizuricu.

ODGOVORITE