Обиљежена крсна слава МУП РС

У присуству бројних званица Полицијска управа Бијељина обиљежила је крсну славу Аранђеловдан. Начелник Жарко Ћосић истакао је да припадници Полицијске управе успјешно и професионално обављају своје задатке.

Република Српска 20.11.2017 | 13:46
Обиљежена крсна слава МУП РС
“Можемо да се похвалимо добрим резултатима које смо постигли у остваривању безбједности  наших грађана. Резултати које смо постигли  су задовољавајући и на нивоу МУП-а РС”, рекао је Ћосић.

Полиција настоји да свим грађанима обезбиједи миран и безбједан живот,а многи су награђени за храброст  и хуманост.

Полицијски службеник Драго Милутиновић у полицији ради од 1996-е године и награђиван је више пута за свој рад.

“Драго ми је што је мој рад и труд прошао запажено код мојих претпостављених,трудићу се и у будућности као и моје колеге да дајемо свој максимум и будемо у служби грађана.”

Господин Фотије епископ зворничко – тузлански честитао је славу свим припадницима МУП-а Републике Српске.

“Црква мора да брине пастирски о народу, о његовим духовним потребама, да га васпитава у православној вјери, да га чува од искушења. А са друге стране полиција је ту да спороводи законе и да штити нејач и сиротињу, да штити оне који су угрожени и да се брину о добру народа ", казао је владика Фотије.

Након ломљења славског колача и молитве, одржан је и пригодан културни програм.



БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Бајкер

20.11.2017 13:15

Имали у МУПУ других националности. Ово је дно дна . Зар нисмо секуларно друство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

20.11.2017 14:37

натавно да има. У МУПу је највазнија националност која се зове конвертибилна марка. Њој се моле сви, од пандура липара до министра.

Name

Кофи Анан

20.11.2017 14:45

па владика је рекао да це их васпитавати у православној вјери

Name

ре

20.11.2017 17:42

ово је болесно, по уставу ентитети и држава БиХ су секуларни, осим тога ово је обиљежавање само једног народа, када неко поднесе апелацију због отвореног кршења устава онда се неки нађу увријеђени

Name

Па

20.11.2017 14:05

Св. Архангел је сутра а ви ломите колач данас у Мркоњићу још јуче. Ало ко се то шпрда са Ахрангелом? Умјесто да на то упозоре видим да су и попови присутни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.11.2017 15:48

Које је ово писмо , писи да те разумијемо .

Name

Па

20.11.2017 17:42

Само за писмене

Name

Сто Мање Е ознака

20.11.2017 16:14

Избацити религију из институција.Ове будаластине прелазе сваки ниво нормалбости.Сјетимо се оног идиотлука када је исто тамо неки паметни на универзитету у Сарајеву хтио да се уведу паузе за клањање и намазе некакве.Имају цркве и Дзамије и тамо се молите.А ови лопови код нас сто покраду дрзаву и пате радника нека знају да им није опростено када дају десетине хиљада марака да буду кум цркве,има форе неко ко све гледа.

ОДГОВОРИТЕ