Obilježena krsna slava MUP RS

U prisustvu brojnih zvanica Policijska uprava Bijeljina obilježila je krsnu slavu Aranđelovdan. Načelnik Žarko Ćosić istakao je da pripadnici Policijske uprave uspješno i profesionalno obavljaju svoje zadatke.

Republika Srpska 20.11.2017 | 13:46
Obilježena krsna slava MUP RS
“Možemo da se pohvalimo dobrim rezultatima koje smo postigli u ostvarivanju bezbjednosti  naših građana. Rezultati koje smo postigli  su zadovoljavajući i na nivou MUP-a RS”, rekao je Ćosić.

Policija nastoji da svim građanima obezbijedi miran i bezbjedan život,a mnogi su nagrađeni za hrabrost  i humanost.

Policijski službenik Drago Milutinović u policiji radi od 1996-e godine i nagrađivan je više puta za svoj rad.

“Drago mi je što je moj rad i trud prošao zapaženo kod mojih pretpostavljenih,trudiću se i u budućnosti kao i moje kolege da dajemo svoj maksimum i budemo u službi građana.”

Gospodin Fotije episkop zvorničko – tuzlanski čestitao je slavu svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

“Crkva mora da brine pastirski o narodu, o njegovim duhovnim potrebama, da ga vaspitava u pravoslavnoj vjeri, da ga čuva od iskušenja. A sa druge strane policija je tu da sporovodi zakone i da štiti nejač i sirotinju, da štiti one koji su ugroženi i da se brinu o dobru naroda ", kazao je vladika Fotije.

Nakon lomljenja slavskog kolača i molitve, održan je i prigodan kulturni program.



BN televizija

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Bajker

20.11.2017 13:15

Imali u MUPU drugih nacionalnosti. Ovo je dno dna . Zar nismo sekularno drustvo

ODGOVORITE
Name

Milko

20.11.2017 14:37

natavno da ima. U MUPu je najvaznija nacionalnost koja se zove konvertibilna marka. Njoj se mole svi, od pandura lipara do ministra.

Name

Kofi Anan

20.11.2017 14:45

pa vladika je rekao da ce ih vaspitavati u pravoslavnoj vjeri

Name

re

20.11.2017 17:42

ovo je bolesno, po ustavu entiteti i država BiH su sekularni, osim toga ovo je obilježavanje samo jednog naroda, kada neko podnese apelaciju zbog otvorenog kršenja ustava onda se neki nađu uvrijeđeni

Name

Па

20.11.2017 14:05

Св. Архангел је сутра а ви ломите колач данас у Мркоњићу још јуче. Ало ко се то шпрда са Ахрангелом? Умјесто да на то упозоре видим да су и попови присутни.

ODGOVORITE
Name

re

20.11.2017 15:48

Koje je ovo pismo , pisi da te razumijemo .

Name

Па

20.11.2017 17:42

Само за писмене

Name

Sto Manje E oznaka

20.11.2017 16:14

Izbaciti religiju iz institucija.Ove budalastine prelaze svaki nivo normalbosti.Sjetimo se onog idiotluka kada je isto tamo neki pametni na univerzitetu u Sarajevu htio da se uvedu pauze za klanjanje i namaze nekakve.Imaju crkve i Dzamije i tamo se molite.A ovi lopovi kod nas sto pokradu drzavu i pate radnika neka znaju da im nije oprosteno kada daju desetine hiljada maraka da budu kum crkve,ima fore neko ko sve gleda.

ODGOVORITE