Богдан: Могу на више позиција, још увек учим!

Српски бек Богдан Богдановић је после осам утакмица као стартер, последње две почео са клупе. У другој је Портланду убацио 12 поена.

Кошарка 19.11.2017 | 17:45
Богдан: Могу на више позиција, још увек учим!
То није било довољно да лоши Сакраменто Кингси победе Трејлблејзерсе (90:102).

Богдан је шутирао 5/13 из игре и погодио два од шест покушаја за три поена. Тренер Сакрамента Дејв Јегер га сматра плејмејкером који је против Портланда играо са доста енергије, а сам Богдановић каже да се прилагођава тренеровим замислима.

"Још увек учим. Могу да играм више позиција и само се трудим да пружим максимум на било којој позицији на коју ме тренер стави, било из стартне поставе, са места плејмејкера. Шта год каже, трудим се да овде развијем своју игру", рекао је Богдановић, преноси Сакраменто Би. 

Јегер је додао да би желео више да укључује Богдановића у игру, али је за сада фокус постављање темеља за систем пре него се фокус пребаци на неког од играча. 

Уз 12 поена, Богдановић је имао и три асистенције, а то је био први пут после неколико утакмица да је поентерски био двоцифрен. Треба подсетити да је прве три утакмице сезоне, Богдановић пропустио због повреде зглоба.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар