Bogdan: Mogu na više pozicija, još uvek učim!

Srpski bek Bogdan Bogdanović je posle osam utakmica kao starter, poslednje dve počeo sa klupe. U drugoj je Portlandu ubacio 12 poena.

Košarka 19.11.2017 | 17:45
Bogdan: Mogu na više pozicija, još uvek učim!
To nije bilo dovoljno da loši Sakramento Kingsi pobede Trejlblejzerse (90:102).

Bogdan je šutirao 5/13 iz igre i pogodio dva od šest pokušaja za tri poena. Trener Sakramenta Dejv Jeger ga smatra plejmejkerom koji je protiv Portlanda igrao sa dosta energije, a sam Bogdanović kaže da se prilagođava trenerovim zamislima.

"Još uvek učim. Mogu da igram više pozicija i samo se trudim da pružim maksimum na bilo kojoj poziciji na koju me trener stavi, bilo iz startne postave, sa mesta plejmejkera. Šta god kaže, trudim se da ovde razvijem svoju igru", rekao je Bogdanović, prenosi Sakramento Bi. 

Jeger je dodao da bi želeo više da uključuje Bogdanovića u igru, ali je za sada fokus postavljanje temelja za sistem pre nego se fokus prebaci na nekog od igrača. 

Uz 12 poena, Bogdanović je imao i tri asistencije, a to je bio prvi put posle nekoliko utakmica da je poenterski bio dvocifren. Treba podsetiti da je prve tri utakmice sezone, Bogdanović propustio zbog povrede zgloba.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar