Једна од 100 милиона трудноћа

Рођење детета највећи је дар за родитеље и остале чланове породице, а једна породица из Мостара добила је много већи разлог за срећу и славље. Наиме, један млади брачни пар из Мостара добио је три цурице, једнојајчане тројке - Антеу, Изабелу и Ренеу.

Босна и Херцеговина 18.11.2017 | 18:32
Једна од 100 милиона трудноћа
Анамарија Мартиновић породила се у понедељак, а бебе се тренутно се налазе на Одељењу интензивне неге у Сарајеву.
 
Поносни отац Блаженко Блашко Мартиновић је рекао да је све прошло у најбољем реду, и да се мајка и бебе добро осећају.

- Бебе су се родиле у сарајевској болници јер у том тренутку технички није било могуће порођај обавити у Мостару. Овим путем се захваљујем свима у сарајевској болници, од портира до лекара, а највише Наими Имширији-Галијашевић, специјалисити гинекологије и акушерства Клинике за гинекологију Универзитетског клиничког центра у Сарајеву. Такођер се пуно захваљујем докторки из Мостара, Тањи Крешић која је мојој супрузи водила трудноћу - рекао је срећни отац за херцеговину.

На Фејсбуку поносних родитеља већ су подељени многобројне честитке подршке и лепих жеља за рођење девојчица.

- Анамарија Мартиновић, хвала ти сто си нам родила три највеће среће на свету, хвала ти сто си најхрабрија и најбоља жена коју знам, хвала ти што постојиш и што си ми сестра! Драги пријатељи не могу свима стићи одговорити на поруке. Родиле су се три једнојајчане девојчице живе и здраве, три теткине лепотице, три теткина анђела, родиле се Мостарке у Сарајеву у главном гради БиХ, ипак оне су јединствене! Хвала свима на честиткама, мале Мартиновићке су супер – пише на профилима родитеља три девојчице.

Како је раније писао Ројтерс, овакав случај се бележи као један од 200 милиона, друга група научника је неодређенија па каже да ова реткост долази као једна од 60.000 до 200 милиона, а трећи, покушавају наћи неку златну средину, кажу да се овако нешто догоди на једној од 100 милиона трудноћа.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тијана

18.11.2017 23:44

Срећно родитељи.

ОДГОВОРИТЕ