Завршни Мастерс - Лондон: Димитров наставио да "меље"!

Бугарин после три меча у Лондону има само један изгубљен сет! Мари и Соареш у полуфиналу дублова у Лондону! Британски тенисер Џејми Мари и његов партнер у дублу Бразилац Бруно Соареш пласирали су се у полуфинале завршног АТП турнира у Лондону.

Тенис 17.11.2017 | 23:28
Завршни Мастерс - Лондон: Димитров наставио да "меље"!
И пре последњег меча групне фазе Завршног турнира у Лондону били су познати полуфинални парови, али то није спутало Григора Димитрова да пружи још једну убедљиву партију.

Бугарин је други пут узастопно победио без изгубљеног сета, пошто је после Давида Гофана савладао и Пабла Карења Бусту - 2:0 (6:1, 6:1).Тиме се у полуфинале пласирао са само једним изгубљеним сетом, у првом колу против Доминика Тима.

"Захуктали" Димитров у борби за финале састаће се са Американцем Џеком Соком (субота, 21.00), а пре њих ће на терен изаћи Роџер Федерер и Давид Гофан (15.00).

Подсетимо, Рафаел Надал је због повреде отказао учешће после пораза у првом колу од Гофана, а уместо њега позван је Карења Буста.

Мари и Соареш у полуфиналу дублова у Лондону! Британски тенисер Џејми Мари и његов партнер у дублу Бразилац Бруно Соареш пласирали су се у полуфинале завршног АТП турнира у Лондону.

Они су у у последњем колу у групи "Вудбриџ/Вудфорд" победили бразилско-пољски пар Марсела Мела и Лукаша Кубота са 6:2, 6:4.

Мари и Соареш су освојили прво место у групи испред Кубота и Мела. Та два пара су се пласирала у полуфинале, а такмичење су завршили четовороструки победници завршног турнира Американц Боб и Мајк Брајан, који су остварили једну победу.

Браћа Брајн су у трећем колу изгубили од хрватско-аустријског дубла Анте Павића и Оливера Мараха са 4:6, 4:6.

Мареј и Соареш ће у суботу играти против другопласираног пара из групе "Елтинг/Хархејс" Финца Хенрија Континена и Аустралијанца Џона Пирса.

Кубот и Мело ће играти против првопласираних из те групе Американца Рајана Херисона и Мајкла Венуса са Новог Зеланда.

У конкуренцији синглова у полуфиналу играју Швајцарац Роџер Федерер и Белгијанац Давид Гофан, као и Григор Димитров из Бугарске и Американац Џек Сок.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар