Završni Masters - London: Dimitrov nastavio da "melje"!

Bugarin posle tri meča u Londonu ima samo jedan izgubljen set! Mari i Soareš u polufinalu dublova u Londonu! Britanski teniser Džejmi Mari i njegov partner u dublu Brazilac Bruno Soareš plasirali su se u polufinale završnog ATP turnira u Londonu.

Tenis 17.11.2017 | 23:28
Završni Masters - London: Dimitrov nastavio da "melje"!
I pre poslednjeg meča grupne faze Završnog turnira u Londonu bili su poznati polufinalni parovi, ali to nije sputalo Grigora Dimitrova da pruži još jednu ubedljivu partiju.

Bugarin je drugi put uzastopno pobedio bez izgubljenog seta, pošto je posle Davida Gofana savladao i Pabla Karenja Bustu - 2:0 (6:1, 6:1).Time se u polufinale plasirao sa samo jednim izgubljenim setom, u prvom kolu protiv Dominika Tima.

"Zahuktali" Dimitrov u borbi za finale sastaće se sa Amerikancem Džekom Sokom (subota, 21.00), a pre njih će na teren izaći Rodžer Federer i David Gofan (15.00).

Podsetimo, Rafael Nadal je zbog povrede otkazao učešće posle poraza u prvom kolu od Gofana, a umesto njega pozvan je Karenja Busta.

Mari i Soareš u polufinalu dublova u Londonu! Britanski teniser Džejmi Mari i njegov partner u dublu Brazilac Bruno Soareš plasirali su se u polufinale završnog ATP turnira u Londonu.

Oni su u u poslednjem kolu u grupi "Vudbridž/Vudford" pobedili brazilsko-poljski par Marsela Mela i Lukaša Kubota sa 6:2, 6:4.

Mari i Soareš su osvojili prvo mesto u grupi ispred Kubota i Mela. Ta dva para su se plasirala u polufinale, a takmičenje su završili četovorostruki pobednici završnog turnira Amerikanc Bob i Majk Brajan, koji su ostvarili jednu pobedu.

Braća Brajn su u trećem kolu izgubili od hrvatsko-austrijskog dubla Ante Pavića i Olivera Maraha sa 4:6, 4:6.

Marej i Soareš će u subotu igrati protiv drugoplasiranog para iz grupe "Elting/Harhejs" Finca Henrija Kontinena i Australijanca Džona Pirsa.

Kubot i Melo će igrati protiv prvoplasiranih iz te grupe Amerikanca Rajana Herisona i Majkla Venusa sa Novog Zelanda.

U konkurenciji singlova u polufinalu igraju Švajcarac Rodžer Federer i Belgijanac David Gofan, kao i Grigor Dimitrov iz Bugarske i Amerikanac Džek Sok.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar