Злоупотребе кадрова СНСД-а

Прије два дана организовано је дружење активиста СНСД-а из неколико бањалучких насеља. Ту ништа не би било чудно, да ова вечера није одржана у просторијама  центра „Заштити ме“ у коме су смјештена дјеца са потешкоћама у развоју. Из СДС-а кажу да се просторије центра злоупотребљене у страначке сврхе, јер је директорица члан СНСД-а.

Република Српска 17.11.2017 | 18:08
Злоупотребе кадрова СНСД-а
"Ово показује да је све у служби, заиста СНСД-а, да они немају пардона ни према коме, па ни према најосјетљивијим категоријама друштва, као што су ова дјеца. С друге стране, поставља се питање да ли је плаћена та вечера, или је госпођа Кузмановић частила активисте са свог подручног одбора", рекао је посланик СДС Давор Шешић.

Он је подсјетио да је ово само једна од многих нерегуларности које се тичу овог центра и његове директорице Зорице Кузмановић Василић, која је иначе и посланик СНСД-а у НС РС.

“Сјећате се дуплих плата о којима смо и причали и избацивања дневног центра „Ерц“ из просторија без икаквог разлога. Ово је само још једна у низу злоупотреба позиције на којој се налази госпођа Кузмановић, да на рачун Центра почасти своје активисте и вјероватно се припреми, као што су рекли за 2018-ту годину када ће бити одржани општи избори,”  каже Шешић.

Одговор на питања гдје су се налазила дјеца док је трајала ова вечера и како то да се просторије једне установе која је образовног и здравственог типа користе за страначке и политичке потребе, данас од директорице Центра „Заштити ме“ нисмо добили, јер, како је речено новинару БН телевизије, није била на послу.



БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

педагог

17.11.2017 17:10

Треба вец у вртицима да се дјеци предоци рад СНСД-а, потразња за папцима свих профила је енормно порасла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај од ноћаја

17.11.2017 17:10

Легендо! Заслужио си и мјесто потпредсједника СДС-а и предсједника Градског одбора! Срам их било свију који нису гласали за тебе, ти си био нада за нас бањалучане!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

17.11.2017 17:23

Па вазнији је СНСД од Дјеце они цувају Србску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Монте

17.11.2017 19:06

Како то Бајин Ђетић Радојчић који толико воли да се слика и даје изјаве новинарима данас о овом нема коментара. На састанку је. А иначе о свему другом радо наклапа. И хвали се са технологијом 21. вијека -гријањем на сјечку.

ОДГОВОРИТЕ