Zloupotrebe kadrova SNSD-a

Prije dva dana organizovano je druženje aktivista SNSD-a iz nekoliko banjalučkih naselja. Tu ništa ne bi bilo čudno, da ova večera nije održana u prostorijama  centra „Zaštiti me“ u kome su smještena djeca sa poteškoćama u razvoju. Iz SDS-a kažu da se prostorije centra zloupotrebljene u stranačke svrhe, jer je direktorica član SNSD-a.

Republika Srpska 17.11.2017 | 18:08
Zloupotrebe kadrova SNSD-a
"Ovo pokazuje da je sve u službi, zaista SNSD-a, da oni nemaju pardona ni prema kome, pa ni prema najosjetljivijim kategorijama društva, kao što su ova djeca. S druge strane, postavlja se pitanje da li je plaćena ta večera, ili je gospođa Kuzmanović častila aktiviste sa svog područnog odbora", rekao je poslanik SDS Davor Šešić.

On je podsjetio da je ovo samo jedna od mnogih neregularnosti koje se tiču ovog centra i njegove direktorice Zorice Kuzmanović Vasilić, koja je inače i poslanik SNSD-a u NS RS.

“Sjećate se duplih plata o kojima smo i pričali i izbacivanja dnevnog centra „Erc“ iz prostorija bez ikakvog razloga. Ovo je samo još jedna u nizu zloupotreba pozicije na kojoj se nalazi gospođa Kuzmanović, da na račun Centra počasti svoje aktiviste i vjerovatno se pripremi, kao što su rekli za 2018-tu godinu kada će biti održani opšti izbori,”  kaže Šešić.

Odgovor na pitanja gdje su se nalazila djeca dok je trajala ova večera i kako to da se prostorije jedne ustanove koja je obrazovnog i zdravstvenog tipa koriste za stranačke i političke potrebe, danas od direktorice Centra „Zaštiti me“ nismo dobili, jer, kako je rečeno novinaru BN televizije, nije bila na poslu.



BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

pedagog

17.11.2017 17:10

Treba vec u vrticima da se djeci predoci rad SNSD-a, potraznja za papcima svih profila je enormno porasla.

ODGOVORITE
Name

Zmaj od noćaja

17.11.2017 17:10

Legendo! Zaslužio si i mjesto potpredsjednika SDS-a i predsjednika Gradskog odbora! Sram ih bilo sviju koji nisu glasali za tebe, ti si bio nada za nas banjalučane!

ODGOVORITE
Name

Trn

17.11.2017 17:23

Pa vazniji je SNSD od Djece oni cuvaju Srbsku...

ODGOVORITE
Name

Monte

17.11.2017 19:06

Kako to Bajin Đetić Radojčić koji toliko voli da se slika i daje izjave novinarima danas o ovom nema komentara. Na sastanku je. A inače o svemu drugom rado naklapa. I hvali se sa tehnologijom 21. vijeka -grijanjem na sječku.

ODGOVORITE