Стижу чаролије зимског града

Пети "Зимзоград" биће отворен у Бањалуци 1. децембра и трајаће до 2. јануара, а ова новогодишња манифестација, на којој ће учествовати више од 60 излагача из цијеле БиХ, одржаваће се на три локације у центру града.

Република Српска 17.11.2017 | 12:20
Стижу чаролије зимског града
"Зимзоград" ће ове године бити одржаван на Тргу Крајине, Парку "Петар Кочић" и у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, а организују га Туристичка организација града и агенција МИНТ из Бањалуке.

Организатори најављују да ће "Зимзоград" ове године донијети доста новитета и садржаја за цијелу породицу, нове младе генерације и све посјетиоце из земље и региона.

"'Зимзоград' је забиљежио невјероватну посјећеност претходних година, а ове године употпунили смо програм са 'Фанта мит ап-ом' и звијездама 'Јутјуб' сцене који ће се одржати у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића између Трга Крајине и парка Петар Кочић", наводе из агенције МИНТ.

Портпарол "Зимзограда" Марко Шиниковић рекао је да ће током децембра наступити шест тинејџерских звијезда "Јутјуба" - Муђа и Ћале, Јасерстаин, Марија Жежељ, Звогањ, Давор Гербус и Јана Дачовић.

Он је навео да ће поред "Јутјуб" програма ове године бити и дневни програм, као и концерти.

"У оквиру дневног програма сваког дана ће наступати ди џејеви, тамбураши, саксофонисти, дуо и три састави, у оквиру 'Афтер ворк парти' програма. Ту је и тродневни новогодишњи програм који организује град Бањалука, али и Дјечија Нова година за најмлађе", истакао је Шиниковић.

"Зимзоград" ће украшавати десетине хиљада лампица и свјетлосних ефеката, а ту је и забавни парк за све генерације.

Постављање кућица у "Зимзограду" почиње у наредних неколико дана.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Док...

17.11.2017 10:45

Све те бањалуцке зимске играрије плаца народ истоцног дијела Републике Српске,сваке године ТЕ Угљевик,ХЕ Висеград,ТЕ Гацко и ХЕ на Требисњици Требиње издвоје стотине хиљада да би се то платило.Паси траву Херцеговино и гласај,срам вас било властите дјеце коме глас дајете,ову су све податци доступни на сајту Електропривреде

ОДГОВОРИТЕ
Name

кркан

17.11.2017 11:26

Не лупај глупости чобане...

Name

Ре Кркан

17.11.2017 22:04

Човијек је у праву. Какав Зимзоград, па само отимају паре од унајмљивача штандова а ови лупају цијене да се исчупају. Ругло тешко.

Name

Марко

17.11.2017 12:20

Хахахах, а бијељински зимзоград.... тј.васар...

ОДГОВОРИТЕ