Stižu čarolije zimskog grada

Peti "Zimzograd" biće otvoren u Banjaluci 1. decembra i trajaće do 2. januara, a ova novogodišnja manifestacija, na kojoj će učestvovati više od 60 izlagača iz cijele BiH, održavaće se na tri lokacije u centru grada.

Republika Srpska 17.11.2017 | 12:20
Stižu čarolije zimskog grada
"Zimzograd" će ove godine biti održavan na Trgu Krajine, Parku "Petar Kočić" i u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, a organizuju ga Turistička organizacija grada i agencija MINT iz Banjaluke.

Organizatori najavljuju da će "Zimzograd" ove godine donijeti dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona.

"'Zimzograd' je zabilježio nevjerovatnu posjećenost prethodnih godina, a ove godine upotpunili smo program sa 'Fanta mit ap-om' i zvijezdama 'Jutjub' scene koji će se održati u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića između Trga Krajine i parka Petar Kočić", navode iz agencije MINT.

Portparol "Zimzograda" Marko Šiniković rekao je da će tokom decembra nastupiti šest tinejdžerskih zvijezda "Jutjuba" - Muđa i Ćale, Jaserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Jana Dačović.

On je naveo da će pored "Jutjub" programa ove godine biti i dnevni program, kao i koncerti.

"U okviru dnevnog programa svakog dana će nastupati di džejevi, tamburaši, saksofonisti, duo i tri sastavi, u okviru 'After vork parti' programa. Tu je i trodnevni novogodišnji program koji organizuje grad Banjaluka, ali i Dječija Nova godina za najmlađe", istakao je Šiniković.

"Zimzograd" će ukrašavati desetine hiljada lampica i svjetlosnih efekata, a tu je i zabavni park za sve generacije.

Postavljanje kućica u "Zimzogradu" počinje u narednih nekoliko dana.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dok...

17.11.2017 10:45

Sve te banjalucke zimske igrarije placa narod istocnog dijela Republike Srpske,svake godine TE Ugljevik,HE Visegrad,TE Gacko i HE na Trebisnjici Trebinje izdvoje stotine hiljada da bi se to platilo.Pasi travu Hercegovino i glasaj,sram vas bilo vlastite djece kome glas dajete,ovu su sve podatci dostupni na sajtu Elektroprivrede

ODGOVORITE
Name

krkan

17.11.2017 11:26

Ne lupaj gluposti čobane...

Name

Re Krkan

17.11.2017 22:04

Čovijek je u pravu. Kakav Zimzograd, pa samo otimaju pare od unajmljivača štandova a ovi lupaju cijene da se isčupaju. Ruglo teško.

Name

Marko

17.11.2017 12:20

Hahahah, a bijeljinski zimzograd.... tj.vasar...

ODGOVORITE