Дурент: Кажу да је Џордан прошао кроз исто, али није!

Кевин Дурент је и даље осетљив на питање о преласку из Оклахома Ситија и Голден Стејт, због својеврсног злостављања које је претрпео.

Кошарка 18.11.2017 | 17:30
Дурент: Кажу да је Џордан прошао кроз исто, али није!
Дурент је шокирао свет кошарке када је на лето 2016. напустио свој први НБА тим Тандер после девет година и прешао у редове једног од најбољих НБА клубова Вориорсе.

Нашао се на жестоком удару критичара и навијача у Оклахома Ситију где је скоро целу деценију био скоро као "бог".

"Сје**но је што причају такве ствари о мени, а само неколико месеци раније сам био најбоља ствар која постоји јер играм за твој тим. Твој тим је сваког дана на телевизији, игра у плеј-офу, а ти се хвалиш људима из других делова земље како је супер твој град. Све је у реду док радим нешто за тебе. Све је било у реду док сам тебе представљао. Сада сам одлучио да узмем своју каријеру у руке и ја сам "пи*да"? То је конфузно јер неке људе које сам видео да навијају за мене, са којима сам разговарао, изрази лица које ми показују, тон којим ми се обраћају, како ме гледају, све је то чудно", рекао је Дурент у интервјуу за "Бличер рипорт". 

"Ако одговорим онда сам "преосетљив", треба да ћутим, да прихватим то, да трпим. Као сви су прошли кроз то, и Мајкл Џордан је трпео. Али није Џордан прошао кроз ово. Знате ли кроз шта је прошао Мајкл Џордан? Читао је у новинама како пише да је шутирао 7/33 претходне вечери, како ће реаговати. То је критика. Али критика није: "Прешао си код других, ти си пи*да, кукавица". То није критика. Критика је кад ме зову "Господин Непоуздани" и моја реакција наредне вечери", додао је суперстар Вориорса. 

Дурент је у својој првој сезони у Голден Стејт6у освојио прву НБА титулу у каријери.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар