Durent: Kažu da je Džordan prošao kroz isto, ali nije!

Kevin Durent je i dalje osetljiv na pitanje o prelasku iz Oklahoma Sitija i Golden Stejt, zbog svojevrsnog zlostavljanja koje je pretrpeo.

Košarka 18.11.2017 | 17:30
Durent: Kažu da je Džordan prošao kroz isto, ali nije!
Durent je šokirao svet košarke kada je na leto 2016. napustio svoj prvi NBA tim Tander posle devet godina i prešao u redove jednog od najboljih NBA klubova Voriorse.

Našao se na žestokom udaru kritičara i navijača u Oklahoma Sitiju gde je skoro celu deceniju bio skoro kao "bog".

"Sje**no je što pričaju takve stvari o meni, a samo nekoliko meseci ranije sam bio najbolja stvar koja postoji jer igram za tvoj tim. Tvoj tim je svakog dana na televiziji, igra u plej-ofu, a ti se hvališ ljudima iz drugih delova zemlje kako je super tvoj grad. Sve je u redu dok radim nešto za tebe. Sve je bilo u redu dok sam tebe predstavljao. Sada sam odlučio da uzmem svoju karijeru u ruke i ja sam "pi*da"? To je konfuzno jer neke ljude koje sam video da navijaju za mene, sa kojima sam razgovarao, izrazi lica koje mi pokazuju, ton kojim mi se obraćaju, kako me gledaju, sve je to čudno", rekao je Durent u intervjuu za "Bličer riport". 

"Ako odgovorim onda sam "preosetljiv", treba da ćutim, da prihvatim to, da trpim. Kao svi su prošli kroz to, i Majkl Džordan je trpeo. Ali nije Džordan prošao kroz ovo. Znate li kroz šta je prošao Majkl Džordan? Čitao je u novinama kako piše da je šutirao 7/33 prethodne večeri, kako će reagovati. To je kritika. Ali kritika nije: "Prešao si kod drugih, ti si pi*da, kukavica". To nije kritika. Kritika je kad me zovu "Gospodin Nepouzdani" i moja reakcija naredne večeri", dodao je superstar Voriorsa. 

Durent je u svojoj prvoj sezoni u Golden Stejt6u osvojio prvu NBA titulu u karijeri.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar