Сукоб са тренером, па вечера за помирење!

Огњен Врањеш у центру пажње грчких медија.

Фудбал 18.11.2017 | 15:00
Сукоб са тренером, па вечера за помирење!
Недавна пријатељска утакмица у Атини, између АЕК-а и Чукаричког, обележена је вербалним, а умало и физичким сукобом тренера и фудбалера домаћег тима.

Незадовољан одлуком да буде замењен у полувремену, Огњен Врањеш је наводно приговорио тренеру Манолу Хименезу, а да потом не дође и до физичког контакта, спречили су остали фудбалери грчког тима.

Тамошњи медији пишу да је сукоб изглађен тек пошто је бивши штопер Црвене звезде (у сезони 2008/2009) извео чланове стручног штаба и саиграче на вечеру у знак извињења.

То значи да ће фудбалери АЕК-а у добром расположењу дочекати крај паузе због термина за репрезентације и нове изазове у првенству Грчке, у којем после 10 кола деле водећу позицију са Атромитосом. Уз то, Атињани добро стоје и у Лиги Европе, где су два кола пре краја групне фазе на другом месту, са два бода мање од Милана, али и два више од Аустрије из Беча, а пет од Ријеке.

Врањеш је био важан шраф екипе у досадашњем току сезоне, пошто је у првенству одиграо осам утакмица (без измене) и постигао један гол, а у Лиги Европе је, такође без замене, био актер у све четири утакмице групне фазе и претходне две против Брижа у квалификацијама.

Отуда је, вероватно, тренер Хименез пристао да несугласице брзо буду решене...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар