Sukob sa trenerom, pa večera za pomirenje!

Ognjen Vranješ u centru pažnje grčkih medija.

Fudbal 18.11.2017 | 15:00
Sukob sa trenerom, pa večera za pomirenje!
Nedavna prijateljska utakmica u Atini, između AEK-a i Čukaričkog, obeležena je verbalnim, a umalo i fizičkim sukobom trenera i fudbalera domaćeg tima.

Nezadovoljan odlukom da bude zamenjen u poluvremenu, Ognjen Vranješ je navodno prigovorio treneru Manolu Himenezu, a da potom ne dođe i do fizičkog kontakta, sprečili su ostali fudbaleri grčkog tima.

Tamošnji mediji pišu da je sukob izglađen tek pošto je bivši štoper Crvene zvezde (u sezoni 2008/2009) izveo članove stručnog štaba i saigrače na večeru u znak izvinjenja.

To znači da će fudbaleri AEK-a u dobrom raspoloženju dočekati kraj pauze zbog termina za reprezentacije i nove izazove u prvenstvu Grčke, u kojem posle 10 kola dele vodeću poziciju sa Atromitosom. Uz to, Atinjani dobro stoje i u Ligi Evrope, gde su dva kola pre kraja grupne faze na drugom mestu, sa dva boda manje od Milana, ali i dva više od Austrije iz Beča, a pet od Rijeke.

Vranješ je bio važan šraf ekipe u dosadašnjem toku sezone, pošto je u prvenstvu odigrao osam utakmica (bez izmene) i postigao jedan gol, a u Ligi Evrope je, takođe bez zamene, bio akter u sve četiri utakmice grupne faze i prethodne dve protiv Briža u kvalifikacijama.

Otuda je, verovatno, trener Himenez pristao da nesuglasice brzo budu rešene...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar