Не Бенфика или Сантос, Габигол је играч за Ђенгсу!

Кија Јорабхјан убеђује врхушку Интера да Бразилца пошаље у Кину.

Фудбал 18.11.2017 | 10:00
Не Бенфика или Сантос, Габигол је играч за Ђенгсу!
Безмало месец и по дана траје Бенфикина мука због Габријела Барбосе и немогућности клупских моћника да се реше контроверзног бразилског нападача. 

Барбоса је практично отписан у Бенфики још од почетка октобра после физичког обрачуна са саиграчем Жарделом, откад је одиграо само још једну утакмицу у дресу португалског шампиона и више није био у орбити тренера Руија Виторије. 

Од тада познати агент Кија Јорабхјан, који поред Вагнера Рибеира води рачуна о Габиголовој будућности, води непрестане преговоре са Интеровом управом о проналаску адекватног решења за његовог клијента. Интер не жели да врати Барбосу, а мада је повратак у Сантос био једна од опција, иста је у међувремену отпала. 

Сада је у игри само једна могућност, а то је одлазак у кинески Ђенгсу Сунинг. Чији су власници, иначе, уједно и водећи људи Интера. Португалски медији тврде да су се Габигол и Јорабхјан састали у Лондону прошлог петка како би разговарали о даљим потезима. 

Ради се о шестомесечној позајмици, о којој Барбоса још размишља. Он је, наводно, већ одбио неколико понуда са стране како би пробао да се избори за минуте у Бенфики.

Али, не иде му од руке...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар