Ne Benfika ili Santos, Gabigol je igrač za Đengsu!

Kija Jorabhjan ubeđuje vrhušku Intera da Brazilca pošalje u Kinu.

Fudbal 18.11.2017 | 10:00
Ne Benfika ili Santos, Gabigol je igrač za Đengsu!
Bezmalo mesec i po dana traje Benfikina muka zbog Gabrijela Barbose i nemogućnosti klupskih moćnika da se reše kontroverznog brazilskog napadača. 

Barbosa je praktično otpisan u Benfiki još od početka oktobra posle fizičkog obračuna sa saigračem Žardelom, otkad je odigrao samo još jednu utakmicu u dresu portugalskog šampiona i više nije bio u orbiti trenera Ruija Vitorije. 

Od tada poznati agent Kija Jorabhjan, koji pored Vagnera Ribeira vodi računa o Gabigolovoj budućnosti, vodi neprestane pregovore sa Interovom upravom o pronalasku adekvatnog rešenja za njegovog klijenta. Inter ne želi da vrati Barbosu, a mada je povratak u Santos bio jedna od opcija, ista je u međuvremenu otpala. 

Sada je u igri samo jedna mogućnost, a to je odlazak u kineski Đengsu Suning. Čiji su vlasnici, inače, ujedno i vodeći ljudi Intera. Portugalski mediji tvrde da su se Gabigol i Jorabhjan sastali u Londonu prošlog petka kako bi razgovarali o daljim potezima. 

Radi se o šestomesečnoj pozajmici, o kojoj Barbosa još razmišlja. On je, navodno, već odbio nekoliko ponuda sa strane kako bi probao da se izbori za minute u Benfiki.

Ali, ne ide mu od ruke...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar