Свезала жену, па опљачкала кућу

Британски бизнисмен Роберт Мекенрик (57) спетљао се с Карин Солвеј (58), али није могао ни сањати колико лоше ће та његова афера завршити.

Свијет 15.11.2017 | 16:22
Свезала жену, па опљачкала кућу
Рускиња која живи у Великој Британији организовала је пљачку куће свога љубавника. Разбојници су му упали у кућу, свезали кабловима његову супругу Прију и кћерку Скарлет те украли 100.000 фунти вриједан накит, дизајнерску одјећу и предмете.

Жени и кћери ставили су и повезе на очи и цијело им вријеме пријетили.  Солвеј је у уторак на суду у Лондону проглашена кривом за организовање пљачке заједно са још троје помагача које је послала да обаве посао.

Иако је за то вријеме била у Москви, то јој није био алиби јер су тужиоци дошли до порука које је измјењивала с пљачкашима.  Очекује се да ће у коначници сви бити осуђени на затворске казне, пише Даилy Маил.

Суд је објавио како је опљачкани Мекенрик бавио различитим пословима међу којима је и узгој риже у Сијера Леонеу и Либерији.

Али, једна од компанија упала је у проблеме и Солвеј је свом љубавнику посудила око 850.000 фунти.  Кад је њихова веза пукла, 2013. године, Солвеј је хтјела да јој бивши што прије врати дуг.

Мучила ју је и љубомора јер је Мекенрик обећао да ће оставити жену и посветити се у потпуности њој, али то није учинио.  Након суђења, Мекенрик и његова супруга кажу како осјећају велико олакшање и да је правда напокон задовољена.

Извор: Независне

Коментари / 0

Оставите коментар