Левандовски нацртао профил сопствене замјене...

Млад, гладан голова, да учи од мене и игра по 15-20 минута! Испливала имена два нова кандидата.

Фудбал 17.11.2017 | 14:00
Левандовски нацртао профил сопствене замјене...
Још пре месец дана запавио је за помоћи. Јасно је и Роберту Левандовском и челницима Бајерна да ће пре или касније морати да доведу још једног шпица. Не због тога што минхенски великан планира да прода полску хаубицу, већ из разлога да не би сваки меч проводио по 90 минута на терену.

Тренутно, Јуп Хајнкес има на располагању још Томаса Милера, али ни он није онај прави природни центарфор, па се зато одавно разматра идеја ко би то требало да дође на Алијанц арену како би повремено одменио за другог стрелца Бундеслиге из минуле сезоне.

„Тешко ће Бајерн да ми нађе замену. Играча који би улазио с клупе. Једна од опција је да ми се доведе млади нападач, гладан голова, спреман да чека шансу и да учи од старијег колеге. Значило би ми да да одморим тако што ћу играти 15 или 20 минута мање по утакмици. На тај начин бих сачувао енергију за предстојеће мечеве и смањио ризик од повреда“, искрен је у разговору за Спорт Билд Робет Левандовски.

Он је одлуку о томе који нападач би пасовао Бајерну препустио клупским челницима, мада има занимљиво запажање.

„Очигледно, није реч о нападачу светске класе који има искуство играња у репрезентацији. Такви желе да буду на терену у преломним мечевима сезоне“, додао је Лева.

Подсетимо, легендарни немачки репрезентативац Лотар Матеус недавно је за ту улогу предложио Ведада Ибишевића из Херте, причало се о Едину Џеку (Рома) или Ентонију Модесту(Тјенђин Кванахан), а сад су испливала два нова имена. Спортбилд уверава да су кандидати Оливије Жиру и Каспер Долберг, с тим да је Француз из Арсенала скоро немогућа мисија (због плате, а и тешко да би клупу лондонског клуба заменио за ону у Баварској), што оставља младог Данца из Ајакса као савршену опцију.

Бар према Робертовим критеријумима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар