Тропиц од данас и у Братунцу

Данас је у 9 часова врата своје 54. трговине отворио домаћи трговачки ланац Тропиц, обезбједивши 48 нових радних мјеста.

Република Српска 14.11.2017 | 14:50
Тропиц од данас и у Братунцу
Маркет који располаже са више од 1000 квадратних метара продајног простора, нуди широк асортиман прехрамбених и непрехрамбених артикала, увијек свјеже месо, рибу, воће и поврће.

На дан отварања, мјештане Братунца дочекао је низ акцијских погодности, али и друга изненађења: промоције и дегустације, поклон Тропиц цекери за првих 2000 купаца, свака 100. куповина гратис, поклони за обављену куповину у вриједности од 30 конвертибилних марака, сваки 500. купац је награђен електричним ковектором, а најмлађи посјетиоци имали су прилику да проведу вријеме у забави са маскотама – омиљеним ликовима из цртаних филмова. Награђивање купаца наставиће се до петка, 17. новембра за све рачуне преко 30 КМ.



Невена Васић, запослена у Тропиц маркету Братунац, наводи да није оклијевала да се пријави за посао и напусти претходно радно мјесто јер, како каже, услови рада су веома добри, колеге љубазне и посвећене послу, а та комбинација је покретачка снага која даје најбоље резултате, прије свега задовољне купце.



У понуди Тропиц маркета Братунац налази се и преко 50 врста готових јела, а простор за конзумацију представља дио новог концепта маркета, односно замисао да се маркет, тржница и ресторан споје у један простор, који ће купцима омогућити да се осјећају као код куће.

Радно вријеме Тропиц маркета Братунац је од 7 до 21 час од понедјељка до суботе и недјељом од 7 до 19.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ро

14.11.2017 14:39

Добра фирма али у Братунцу јако лоша локација.Ко је бирао од менадзера треба га истјерати из фирме,иначе јако добре фирме у сваком смислу.Ипак Зворничанка је најповољнија далеко испред свих трговачких ланаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

преко везе

14.11.2017 15:48

Радна мјеста су углавном подијељена политицким подобницима назови политицара Ранкица и нацелника опстине Младјеновица. Иако је било тврдњи од стране менадзмента да се неце у овој фирми запосљавати политицким путем (корупцијом), ипак је скоро све запослене "кандидовала" политика. Са таквим избором упосленика це врло брзо пуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Зворник

14.11.2017 20:16

Отворен јос један маркет,јака м..а. Ста је са привредом???

Name

Ре.Горан

15.11.2017 12:09

Нема привреде. Кога брига за привреду. Гледам босњаци имају цак 14 предузеца намјенске индустрије, а гдје је остало. А ста ми имамо, сјецу суме и продају трупаца. Пропаст тотална.