Tropic od danas i u Bratuncu

Danas je u 9 časova vrata svoje 54. trgovine otvorio domaći trgovački lanac Tropic, obezbjedivši 48 novih radnih mjesta.

Republika Srpska 14.11.2017 | 14:50
Tropic od danas i u Bratuncu
Market koji raspolaže sa više od 1000 kvadratnih metara prodajnog prostora, nudi širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala, uvijek svježe meso, ribu, voće i povrće.

Na dan otvaranja, mještane Bratunca dočekao je niz akcijskih pogodnosti, ali i druga iznenađenja: promocije i degustacije, poklon Tropic cekeri za prvih 2000 kupaca, svaka 100. kupovina gratis, pokloni za obavljenu kupovinu u vrijednosti od 30 konvertibilnih maraka, svaki 500. kupac je nagrađen električnim kovektorom, a najmlađi posjetioci imali su priliku da provedu vrijeme u zabavi sa maskotama – omiljenim likovima iz crtanih filmova. Nagrađivanje kupaca nastaviće se do petka, 17. novembra za sve račune preko 30 KM.



Nevena Vasić, zaposlena u Tropic marketu Bratunac, navodi da nije oklijevala da se prijavi za posao i napusti prethodno radno mjesto jer, kako kaže, uslovi rada su veoma dobri, kolege ljubazne i posvećene poslu, a ta kombinacija je pokretačka snaga koja daje najbolje rezultate, prije svega zadovoljne kupce.



U ponudi Tropic marketa Bratunac nalazi se i preko 50 vrsta gotovih jela, a prostor za konzumaciju predstavlja dio novog koncepta marketa, odnosno zamisao da se market, tržnica i restoran spoje u jedan prostor, koji će kupcima omogućiti da se osjećaju kao kod kuće.

Radno vrijeme Tropic marketa Bratunac je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 7 do 19.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ro

14.11.2017 14:39

Dobra firma ali u Bratuncu jako loša lokacija.Ko je birao od menadzera treba ga istjerati iz firme,inače jako dobre firme u svakom smislu.Ipak Zvorničanka je najpovoljnija daleko ispred svih trgovačkih lanaca.

ODGOVORITE
Name

preko veze

14.11.2017 15:48

Radna mjesta su uglavnom podijeljena politickim podobnicima nazovi politicara Rankica i nacelnika opstine Mladjenovica. Iako je bilo tvrdnji od strane menadzmenta da se nece u ovoj firmi zaposljavati politickim putem (korupcijom), ipak je skoro sve zaposlene "kandidovala" politika. Sa takvim izborom uposlenika ce vrlo brzo puci.

ODGOVORITE
Name

Goran Zvornik

14.11.2017 20:16

Otvoren jos jedan market,jaka m..a. Sta je sa privredom???

Name

Re.Goran

15.11.2017 12:09

Nema privrede. Koga briga za privredu. Gledam bosnjaci imaju cak 14 preduzeca namjenske industrije, a gdje je ostalo. A sta mi imamo, sjecu sume i prodaju trupaca. Propast totalna.