Нове просторије полиције у Бијељини

Свечаним пресјецањем врпце и освештањем, данас је у Бијељини отворен реконструисани објекат Полицијске станице Бијељина два. Реконструисани објекат отворили су министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач и начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић.

Република Српска 14.11.2017 | 12:34
Нове просторије полиције у Бијељини
Предаја рапорта министру Лукачу. А затим, пресјецање врпце и освештање простора. Некада оронула грађевина, данас је модеран простор Полицијске управе у Бијељини. Порука јасна: Бијељини је била потребна и друга станица полиције.



"Бијељина, послије Бањалуке, има најбржи развој и највећи прилив становништва и због тога је у овом граду отворена и друга полицијска станица, јер полиција мора да буде на услузи грађанима и њен најважнији задатак је безбједност грађана", рекао је Лукач након свечаности и освештања новог објекта у центру града.



Министар је оцијенио да је безбједност грађана Републике Српске задовољавајућа и истакао да је број кривичних дјела у свим сегментима у опадању, док је расвијетљеност кривичних дјела у Српској све већа.

"Има много оперативних акција које дају резултате у борби против организованог криминалитета и увијек смо на висини задатка по питању борбе против тероризма, а тако ће и остати", поручио је Лукач.



Он је закључио да настојања и активности полиције Републике Српске у борби против тероризма, у сарадњи са другим агенцијама у БиХ, дају резултате и обезбјеђују задовољавајући безбједносни амбијент.

Замјеник начелника Полицијске управе Бијељина Јовица Василић поручио је на свечаности да ће полиција стручношћу, одговорношћу и професионализмом и даље радити на очувању стеченог нивоа безбједности, на добробит грађана Бијељине.

Више од 200 хиљада КМ је уложено у адаптацију објекта Полицијске станице Бијељина два, која је почела прије нешто више од пола године.



БН телевизија

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

сар

14.11.2017 11:44

ово је добра вијест сто се тице сигурности градјана али ми смета кад се вјера петља цак и у отварање полицијских станица.Поповима и ходзама је мјесто у вјерским објектима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топс

14.11.2017 12:31

хрвати по својим зупанијама зову зупнике да освестава И вртице.цути И поклопи се

Name

Дијаспора

14.11.2017 13:06

Тацно слазем се. То само код нас има нигдје висе. Бозе сацувај

Name

Горан

14.11.2017 17:58

Па знаци ако то раде Хрвати морамо и ми. Па зар нисмо ми контра? А мозда смо исти? Ако Хрват мозе ајмо и ми па није вазно јел то ок или није. А имамо ли ми свој мозак? Неки немају!

Name

Семберко

14.11.2017 12:27

Ма за вас је Титина Милиција била ко васионски брод. Ишло се четири године у школу за милиционера. А сад све саме курсаџије са три или шест мјесеци курса и минимум 130 кила живе ваге. Нити један не може претрчати сто метара за мање од минуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СЕМБЕРКУ

14.11.2017 15:24

Да ниси ти мозда способан бити полицајац? Ти ниси способан да зивис луди јаднице,униформисана лица се неблате. Цаст је за свакога ко је заврсио за полицајца,немозе то свако. Само могу цестити,здрави,паметни сколовани,и проци разно разну обуку вјестине и уцење. И није курс,вец годину и осам мјесеци који завврсе увидја,крим итд,.Кад незнас цути,а наса полиција је понос нас. Зивела полиција,волимо Вас!

Name

рере

14.11.2017 16:07

Премудрооо,премудрооооооо...

Name

ЛАЛА

14.11.2017 18:50

ЗА НАС ЋЕ ЈОШ МАЛО БИТИ ВЈЕСТ ДА ГРАЂАНИ РУЧАЈУ. ИМА ЛИ ИШТА ПАМЕТНО ЧИМЕ СЕ У РС МОЖЕМО ПОХВАЛИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн полиција корупција

15.11.2017 22:15

Полиција у БН је катастрофа.Стану у једносмјерну уицу онде код Супа па хапсе народ који прелази улицу ван пјесацког зову марицу да се изивљавају над зенама.То никад у зивоту нигдје нисам видио само код нас.То све говори колико је та полиција РС супља.

ОДГОВОРИТЕ