Nove prostorije policije u Bijeljini

Svečanim presjecanjem vrpce i osveštanjem, danas je u Bijeljini otvoren rekonstruisani objekat Policijske stanice Bijeljina dva. Rekonstruisani objekat otvorili su ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić.

Republika Srpska 14.11.2017 | 12:34
Nove prostorije policije u Bijeljini
Predaja raporta ministru Lukaču. A zatim, presjecanje vrpce i osveštanje prostora. Nekada oronula građevina, danas je moderan prostor Policijske uprave u Bijeljini. Poruka jasna: Bijeljini je bila potrebna i druga stanica policije.



"Bijeljina, poslije Banjaluke, ima najbrži razvoj i najveći priliv stanovništva i zbog toga je u ovom gradu otvorena i druga policijska stanica, jer policija mora da bude na usluzi građanima i njen najvažniji zadatak je bezbjednost građana", rekao je Lukač nakon svečanosti i osveštanja novog objekta u centru grada.



Ministar je ocijenio da je bezbjednost građana Republike Srpske zadovoljavajuća i istakao da je broj krivičnih djela u svim segmentima u opadanju, dok je rasvijetljenost krivičnih djela u Srpskoj sve veća.

"Ima mnogo operativnih akcija koje daju rezultate u borbi protiv organizovanog kriminaliteta i uvijek smo na visini zadatka po pitanju borbe protiv terorizma, a tako će i ostati", poručio je Lukač.



On je zaključio da nastojanja i aktivnosti policije Republike Srpske u borbi protiv terorizma, u saradnji sa drugim agencijama u BiH, daju rezultate i obezbjeđuju zadovoljavajući bezbjednosni ambijent.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Bijeljina Jovica Vasilić poručio je na svečanosti da će policija stručnošću, odgovornošću i profesionalizmom i dalje raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti, na dobrobit građana Bijeljine.

Više od 200 hiljada KM je uloženo u adaptaciju objekta Policijske stanice Bijeljina dva, koja je počela prije nešto više od pola godine.



BN televizija

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

sar

14.11.2017 11:44

ovo je dobra vijest sto se tice sigurnosti gradjana ali mi smeta kad se vjera petlja cak i u otvaranje policijskih stanica.Popovima i hodzama je mjesto u vjerskim objektima.

ODGOVORITE
Name

Tops

14.11.2017 12:31

hrvati po svojim zupanijama zovu zupnike da osvestava I vrtice.cuti I poklopi se

Name

Dijaspora

14.11.2017 13:06

Tacno slazem se. To samo kod nas ima nigdje vise. Boze sacuvaj

Name

Goran

14.11.2017 17:58

Pa znaci ako to rade Hrvati moramo i mi. Pa zar nismo mi kontra? A mozda smo isti? Ako Hrvat moze ajmo i mi pa nije vazno jel to ok ili nije. A imamo li mi svoj mozak? Neki nemaju!

Name

Semberko

14.11.2017 12:27

Ma za vas je Titina Milicija bila ko vasionski brod. Išlo se četiri godine u školu za milicionera. A sad sve same kursadžije sa tri ili šest mjeseci kursa i minimum 130 kila žive vage. Niti jedan ne može pretrčati sto metara za manje od minute.

ODGOVORITE
Name

ZA SEMBERKU

14.11.2017 15:24

Da nisi ti mozda sposoban biti policajac? Ti nisi sposoban da zivis ludi jadnice,uniformisana lica se neblate. Cast je za svakoga ko je zavrsio za policajca,nemoze to svako. Samo mogu cestiti,zdravi,pametni skolovani,i proci razno raznu obuku vjestine i ucenje. I nije kurs,vec godinu i osam mjeseci koji zavvrse uvidja,krim itd,.Kad neznas cuti,a nasa policija je ponos nas. Zivela policija,volimo Vas!

Name

rere

14.11.2017 16:07

Premudrooo,premudrooooooo...

Name

LALA

14.11.2017 18:50

ZA NAS ĆE JOŠ MALO BITI VJEST DA GRAĐANI RUČAJU. IMA LI IŠTA PAMETNO ČIME SE U RS MOŽEMO POHVALITI.

ODGOVORITE
Name

bn policija korupcija

15.11.2017 22:15

Policija u BN je katastrofa.Stanu u jednosmjernu uicu onde kod Supa pa hapse narod koji prelazi ulicu van pjesackog zovu maricu da se izivljavaju nad zenama.To nikad u zivotu nigdje nisam vidio samo kod nas.To sve govori koliko je ta policija RS suplja.

ODGOVORITE