Нестао старац из Градишке

Полиција позива грађане, ако примјете старца са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би он што прије био пронађен, да информације пријаве лично најближој полицијској станици или на бесплатан број телефона 122.

Република Српска 14.11.2017 | 10:37
Нестао старац из Градишке
Наиме, Полицијској управи Градишка, 11. новембра око девет часова, пријављен је нестанак Фуада Мујаџића, који је дан раније око 16 часова отишао у непознатом правцу из куће становања у Улици Владимира Чворовића у овом граду.

Према изјави чланова породице, који су пријавили нестанак, Мујаџић је висок око 165 цм, слабије је тјелесне конституције, проћелав је, са сиједом косом, плавих очију. Има лице овалног облика са израженом доњом вилицом, а при одласку од куће на себи је имао црну штепану јакну, маслинасто зелене панталоне, ципеле боје коже, те плаву капу.

"Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Градишка, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло", наводе из ПУ Градишка.

Извор: Независне

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Деменција

14.11.2017 10:39

У Босни је то јос срамота прицати. Мој стари је посао код особе коју је знао прије прлицно година. Пао је у лифту yе га је куцна њега насла свог унередјеног и вратила. Други пут је отисао даље. Знају гдје хоце па га доведу. Ја не идем да га тразим, јер много пута дементне особе мрзе оне који се о њима старају. Полиција треба контактирати познанике на које је породица и заборавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аваз јавља..

14.11.2017 11:06

Нестао 84-годишњи Фуад Мујаџић, породица моли за помоћ Старац је посљедњи пут виђен у петак у центру Градишке, тачније на раскрсници код сата у Видовданској улици. Породица моли за помоћ, а уколико располажете било каквим информацијама, можете позвати број телефона 065/466-702. - То сам сад насла. Треба видјети и у збуњу. Понекад изнемогну и падну. Да ли Полиција има псе трагаце? Ја имам двоје о којим се бринем годинама те знам како болесне особе реагују.

ОДГОВОРИТЕ