Nestao starac iz Gradiške

Policija poziva građane, ako primjete starca sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi on što prije bio pronađen, da informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Republika Srpska 14.11.2017 | 10:37
Nestao starac iz Gradiške
Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 11. novembra oko devet časova, prijavljen je nestanak Fuada Mujadžića, koji je dan ranije oko 16 časova otišao u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Ulici Vladimira Čvorovića u ovom gradu.

Prema izjavi članova porodice, koji su prijavili nestanak, Mujadžić je visok oko 165 cm, slabije je tjelesne konstitucije, proćelav je, sa sijedom kosom, plavih očiju. Ima lice ovalnog oblika sa izraženom donjom vilicom, a pri odlasku od kuće na sebi je imao crnu štepanu jaknu, maslinasto zelene pantalone, cipele boje kože, te plavu kapu.

"Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo", navode iz PU Gradiška.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Demencija

14.11.2017 11:39

U Bosni je to jos sramota pricati. Moj stari je posao kod osobe koju je znao prije prlicno godina. Pao je u liftu ye ga je kucna njega nasla svog uneredjenog i vratila. Drugi put je otisao dalje. Znaju gdje hoce pa ga dovedu. Ja ne idem da ga trazim, jer mnogo puta dementne osobe mrze one koji se o njima staraju. Policija treba kontaktirati poznanike na koje je porodica i zaboravila.

ODGOVORITE
Name

Avaz javlja..

14.11.2017 12:06

Nestao 84-godišnji Fuad Mujadžić, porodica moli za pomoć Starac je posljednji put viđen u petak u centru Gradiške, tačnije na raskrsnici kod sata u Vidovdanskoj ulici. Porodica moli za pomoć, a ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama, možete pozvati broj telefona 065/466-702. - To sam sad nasla. Treba vidjeti i u zbunju. Ponekad iznemognu i padnu. Da li Policija ima pse tragace? Ja imam dvoje o kojim se brinem godinama te znam kako bolesne osobe reaguju.

ODGOVORITE