Налази обдукције откривају детаље

Ибрахим Кевљанин (62) звани Брацо већ је лежао на коловозу ровињске Пусте улице кад је на њега Мерцедесом налетио Тони Цетински, утврђено је наводно увиђајем и обдукцијом.

Регион 14.11.2017 | 10:23
Налази обдукције откривају детаље
Незванични налаз обдукције објавио је Јутарњи лист. Пјевач је лијевим предњим точком прешао преко Брацине надлактице и проузроковао му подливе који, наводно, сами по себи нису били смртоносни.

Према незваничним информацијама, у МУП-овом Центру "Иван Вучетић" у понедјељак су требала бити завршена нека токсиколошка вјештачења и достављена тужилаштву.

Након несреће која је изазвала велики интерес медија и јавности, полиција је чак затражила и провјеру је ли у тренутку несреће Цетински разговарао и евентуално писао СМС поруке односно све релевантне податке о промету његовог мобитела који би полицији могли бити од користи у истрази.

Провјерени су и сви подаци је ли уназад пет година било притужби грађана на понашање возача у улици у којој се догодила несрећа, а излистан је и "саобраћајни досије" возача. Мерцедес којим је Цетински прегазио 62-годишњака још је у кругу полиције.

Ибрахим Кевљанин на којег је налетио Цетински покопан је 9. новембра на ровињском гробљу.

Цетински нити ико из његове породице није дошао на сахрану преминулом Кевљанину, познатом под надимком Брацо. О доласку је, каже, дуго размишљао.

''Нисам могао скупити снаге. Не могу. Скршен сам. Нисам уопће у Ровињу нити у Истри и нисам добро. Не желим да се икоме деси ово што се десило мени, па чак ни онима који се усуде грозне ствари инсинуирати'', рекао је Тони за РТЛ.

Његов адвокат Гордана Грубеша напоменула је да о детаљима самог инцидента не смије причати јер је полицијска истрага тајна. 

Извор: Нет.хр

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

правда

15.11.2017 00:20

Па знало се да це реци да је тај цовјек вец лезао на улици. Гдје да притворе познатог пјеваца....

ОДГОВОРИТЕ