Nalazi obdukcije otkrivaju detalje

Ibrahim Kevljanin (62) zvani Braco već je ležao na kolovozu rovinjske Puste ulice kad je na njega Mercedesom naletio Toni Cetinski, utvrđeno je navodno uviđajem i obdukcijom.

Region 14.11.2017 | 10:23
Nalazi obdukcije otkrivaju detalje
Nezvanični nalaz obdukcije objavio je Jutarnji list. Pjevač je lijevim prednjim točkom prešao preko Bracine nadlaktice i prouzrokovao mu podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema nezvaničnim informacijama, u MUP-ovom Centru "Ivan Vučetić" u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužilaštvu.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke odnosno sve relevantne podatke o prometu njegovog mobitela koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi.

Provjereni su i svi podaci je li unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a izlistan je i "saobraćajni dosije" vozača. Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je u krugu policije.

Ibrahim Kevljanin na kojeg je naletio Cetinski pokopan je 9. novembra na rovinjskom groblju.

Cetinski niti iko iz njegove porodice nije došao na sahranu preminulom Kevljaninu, poznatom pod nadimkom Braco. O dolasku je, kaže, dugo razmišljao.

''Nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati'', rekao je Toni za RTL.

Njegov advokat Gordana Grubeša napomenula je da o detaljima samog incidenta ne smije pričati jer je policijska istraga tajna. 

Izvor: Net.hr

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pravda

15.11.2017 00:20

Pa znalo se da ce reci da je taj covjek vec lezao na ulici. Gdje da pritvore poznatog pjevaca....

ODGOVORITE