Жарко Паспаљ сутра стиже у Београд!

Легендарни српски кошаркаш, који је доживео мождани удар у САД, опоравља се и већ је на путу кући, преноси "Кош магазин".

Кошарка 13.11.2017 | 20:00
Жарко Паспаљ сутра стиже у Београд!
Жарко Паспаљ претрпео је мождани удар током боравка у САД, али је после збрињавања у болници отпуштен и већ је кренуо за Београд.

"Паља је сада ок, свестан је, комуникативан, мало теже прича, али најгоре је прошло",објавио је на порталу "Кош магазин" познати кошаркашки новинар Владимир Станковић преписку са Владе Дивцем, који је био уз Паспаља после можданог удара.

Грег Поповић, тренер Сан Антонија и велики пријатељ Жарка Паспаља, који је био уз њега у болници, није желео јавно да се оглашава о здравственом стању бившег репрезентативца Југославије, али је његов помоћник Еторе Месина пренео неколико детаља.

"Сви смо били веома забринути, Жарко је особа коју сви воле и поштују. Грег Поповић је учинио све што је било у његовој моћи да помогне пријатељу", написао је у поруци Станковићу италијански тренер.

Он је додао и да Паспаљ жели што пре да се врати кући, упркос савету лекара да би требало да мирује.

"Тражи од лекара да га колико данас, сутра пусте кући, хтео би да се што пре врати у Београд. Не знам да ли ће му дозволити, чујем да препоручују бар две недеље мировања и терепију за опоравак говора", навео је Месина.

"Кош магазин" накнадно је дошао до информације да је упорни Паља већ кренуо кући - полетео је из Сан Антонија за Њујорк, а у уторак ће директним летом "Ер Србије" стићи у Београд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар