Žarko Paspalj sutra stiže u Beograd!

Legendarni srpski košarkaš, koji je doživeo moždani udar u SAD, oporavlja se i već je na putu kući, prenosi "Koš magazin".

Košarka 13.11.2017 | 20:00
Žarko Paspalj sutra stiže u Beograd!
Žarko Paspalj pretrpeo je moždani udar tokom boravka u SAD, ali je posle zbrinjavanja u bolnici otpušten i već je krenuo za Beograd.

"Palja je sada ok, svestan je, komunikativan, malo teže priča, ali najgore je prošlo",objavio je na portalu "Koš magazin" poznati košarkaški novinar Vladimir Stanković prepisku sa Vlade Divcem, koji je bio uz Paspalja posle moždanog udara.

Greg Popović, trener San Antonija i veliki prijatelj Žarka Paspalja, koji je bio uz njega u bolnici, nije želeo javno da se oglašava o zdravstvenom stanju bivšeg reprezentativca Jugoslavije, ali je njegov pomoćnik Etore Mesina preneo nekoliko detalja.

"Svi smo bili veoma zabrinuti, Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg Popović je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne prijatelju", napisao je u poruci Stankoviću italijanski trener.

On je dodao i da Paspalj želi što pre da se vrati kući, uprkos savetu lekara da bi trebalo da miruje.

"Traži od lekara da ga koliko danas, sutra puste kući, hteo bi da se što pre vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dve nedelje mirovanja i terepiju za oporavak govora", naveo je Mesina.

"Koš magazin" naknadno je došao do informacije da je uporni Palja već krenuo kući - poleteo je iz San Antonija za Njujork, a u utorak će direktnim letom "Er Srbije" stići u Beograd.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar