Видео: Звездин сан је српски син из Леха!

ПАОК за искусног везисту летос нудио 3. 500. 000 евра.

Фудбал 15.11.2017 | 17:00
Видео: Звездин сан је српски син из Леха!
Довођење квалитетног организатора игре је приоритетан задатак Црвене звезде у зимском прелазном року. Црногорски репрезентативац Мирко Иванић је прва жеља, али запослени на Маракани гледају и у правцу других опција. Тачнија, ова опција је више сан, али...

Црвена звезда је пикирала некадашњег младог репрезентативца Швајцарске који већ три сезоне игра у пољском Леху из Познања Дарка Јевтића. Реч је о једном од најбољих фудбалера Екстра класе који је у протеклој такмичарској години на 38 утакмица за Лех постигао девет голова.

Момак рођен 1993.године недавно је продужио уговор са Лехом до 2020.године, али црвено-бели нису без шансе да се изборе за потпис Србина рођеног у Базелу. Наводно,Јевтић жели да се окуша у другој средини, а Црвена звезда би за њега представља озбиљан изазов.

Лех је распложен да прода Јевтића, али... Уколико руководство Црвене звезде крене у реализацију трансфера биће то тежак задатак. ПАОК је летос за услуге Јевтића нудио 3,5 милиона евра, али је глатко одбијен.

Ове сезоне на 11 утакмица за Лех, Јевтић је уписао пет голова и три асистенције. Имао је проблем са повредама, али се опоравио и сада је поново стандардан у Леху.

Организатор игре одрастао у Швајцарској није непознат широј фудбалској јавности. Током селекторског мандата Радована Ћуррчића помињао се као потенцијали репрезентативац Србије. Доласком Славољуба Муслина те приче су утихнуле.

Помињан је и као потенцијално појачање Партизана, али је Јевтић брзо одбацио такву могућност.

„Не размишљам о Партизану, навијач сам Црвене звезде“, поручио је Јевтић.

Јевтић се најбоље сналази на позицији коју тренутно покрива Гелор Канга. Одлично се служи левом ногом и технички је врло надарен играч.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар