Video: Zvezdin san je srpski sin iz Leha!

PAOK za iskusnog vezistu letos nudio 3. 500. 000 evra.

Fudbal 15.11.2017 | 17:00
Video: Zvezdin san je srpski sin iz Leha!
Dovođenje kvalitetnog organizatora igre je prioritetan zadatak Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Crnogorski reprezentativac Mirko Ivanić je prva želja, ali zaposleni na Marakani gledaju i u pravcu drugih opcija. Tačnija, ova opcija je više san, ali...

Crvena zvezda je pikirala nekadašnjeg mladog reprezentativca Švajcarske koji već tri sezone igra u poljskom Lehu iz Poznanja Darka Jevtića. Reč je o jednom od najboljih fudbalera Ekstra klase koji je u protekloj takmičarskoj godini na 38 utakmica za Leh postigao devet golova.

Momak rođen 1993.godine nedavno je produžio ugovor sa Lehom do 2020.godine, ali crveno-beli nisu bez šanse da se izbore za potpis Srbina rođenog u Bazelu. Navodno,Jevtić želi da se okuša u drugoj sredini, a Crvena zvezda bi za njega predstavlja ozbiljan izazov.

Leh je raspložen da proda Jevtića, ali... Ukoliko rukovodstvo Crvene zvezde krene u realizaciju transfera biće to težak zadatak. PAOK je letos za usluge Jevtića nudio 3,5 miliona evra, ali je glatko odbijen.

Ove sezone na 11 utakmica za Leh, Jevtić je upisao pet golova i tri asistencije. Imao je problem sa povredama, ali se oporavio i sada je ponovo standardan u Lehu.

Organizator igre odrastao u Švajcarskoj nije nepoznat široj fudbalskoj javnosti. Tokom selektorskog mandata Radovana Ćurrčića pominjao se kao potencijali reprezentativac Srbije. Dolaskom Slavoljuba Muslina te priče su utihnule.

Pominjan je i kao potencijalno pojačanje Partizana, ali je Jevtić brzo odbacio takvu mogućnost.

„Ne razmišljam o Partizanu, navijač sam Crvene zvezde“, poručio je Jevtić.

Jevtić se najbolje snalazi na poziciji koju trenutno pokriva Gelor Kanga. Odlično se služi levom nogom i tehnički je vrlo nadaren igrač.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar