Србадија-Дјечија опера у Лопарама

У Центру за културу Лопаре данас је одржан концерт под називом „Дјечија опера“ у организацији Дјечијег хора „Србадија“ из Бијељине.

Република Српска 12.11.2017 | 20:33
Србадија-Дјечија опера у Лопарама
Дјеца су под диригентском палицом Јелене Милићевић Тракиловић изводила дјечије пјесме, игроказе и рецитације.

Концерт је одржан у оквиру нашег пројекта „Дјечија опера“. Публика је имала прилику премијерно да чује извођење дјечије оперете „Вук на суду“, рекла је Тракиловићева.

Она је напоменула да Дјечији хор броји 50 чланова узраста од четири до дванаест година.



Данашњем догађају присуствовала је диригент свјетски прослављеног хора „Србадија“ у оквиру кога и постоји Дјечији хор, проф. др Десанка Тракиловић.

Директор Центра за културу Лопара Мирко Стевић захвалио се Дјечијем хору „Србадија“ на данашњем концерту.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мислим

12.11.2017 20:41

Труде се неки,труде се дјеца и родитељи али је питање хоће ли моћи издржати борбу против наказа у нашем систему.Против опште крадје,превара,криминала,рушења породице.Систем је постављен мафијашки са куповином гласова,са папцима,са тајкунима.Култура и васпитање,школство,здравство су зртве накарадног лоповског система,и зато ови покушаји злата вреде.Али докле ће то се не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тврдим

12.11.2017 22:56

У потпуности сте у праву, ова страница је заступљена највисе Лопарама, а питам се засто?! Знамо добро како зивимо, никад горе!!! А кад цтамо код нас се само несто десава, а у стварности је циста пропаст!!!

Name

М.С.

13.11.2017 15:47

За сваку похвалу, требали би више да се посветимо дјеци и њиховим активностима и вриједности с које не популаришу ријалити и до.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин хрисцанин

13.11.2017 22:06

Засто не писете о концерту ансамбла Александров у Бањалуци? То је свјетски познат и признат ансамбл.

ОДГОВОРИТЕ