Srbadija-Dječija opera u Loparama

U Centru za kulturu Lopare danas je održan koncert pod nazivom „Dječija opera“ u organizaciji Dječijeg hora „Srbadija“ iz Bijeljine.

Republika Srpska 12.11.2017 | 20:33
Srbadija-Dječija opera u Loparama
Djeca su pod dirigentskom palicom Jelene Milićević Trakilović izvodila dječije pjesme, igrokaze i recitacije.

Koncert je održan u okviru našeg projekta „Dječija opera“. Publika je imala priliku premijerno da čuje izvođenje dječije operete „Vuk na sudu“, rekla je Trakilovićeva.

Ona je napomenula da Dječiji hor broji 50 članova uzrasta od četiri do dvanaest godina.



Današnjem događaju prisustvovala je dirigent svjetski proslavljenog hora „Srbadija“ u okviru koga i postoji Dječiji hor, prof. dr Desanka Trakilović.

Direktor Centra za kulturu Lopara Mirko Stević zahvalio se Dječijem horu „Srbadija“ na današnjem koncertu.

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mislim

12.11.2017 20:41

Trude se neki,trude se djeca i roditelji ali je pitanje hoće li moći izdržati borbu protiv nakaza u našem sistemu.Protiv opšte kradje,prevara,kriminala,rušenja porodice.Sistem je postavljen mafijaški sa kupovinom glasova,sa papcima,sa tajkunima.Kultura i vaspitanje,školstvo,zdravstvo su zrtve nakaradnog lopovskog sistema,i zato ovi pokušaji zlata vrede.Ali dokle će to se ne zna.

ODGOVORITE
Name

tvrdim

12.11.2017 22:56

U potpunosti ste u pravu, ova stranica je zastupljena najvise Loparama, a pitam se zasto?! Znamo dobro kako zivimo, nikad gore!!! A kad ctamo kod nas se samo nesto desava, a u stvarnosti je cista propast!!!

Name

M.S.

13.11.2017 15:47

Zа сваку похвалу, требали би више да се посветимо дјеци и њиховим активностима и вриједности с које не популаришу ријалити и до.

ODGOVORITE
Name

Srbin hriscanin

13.11.2017 22:06

Zasto ne pisete o koncertu ansambla Aleksandrov u Banjaluci? To je svjetski poznat i priznat ansambl.

ODGOVORITE