"Пинк Пантери": Хаос на рочишту

Породица убијеног Зорана Тодоровића, означеног као члана банде пљацкаша "Пинк Пантер", физички је напала оптуженог за његово убиство Александра Јовића.

Србија 11.11.2017 | 17:21
"Пинк Пантери": Хаос на рочишту
Инцидент се догодио у просторијама Вишег суда у Београду.

Послије одржаног припремног рочишта у згради суда у Катанићевој улици, отац, удовица и двије кћерке убијеног Тодоровића напали су Јовића, који је спровођен у притвор, преноси "Блиц".

Припремно рочиште у поступку против Александра Јовића, који је оптужен да је 8. децембра прошле године за столом у ресторану "Царска охота" на Ади Хуји убио кума Зораба Тодоровића одржано је у Вишем суду у Београду. 

Јовић је на роцишту признао да је убио Тодоровића. 

Према ријечима очевидаца инцидента због чега је на крају интервенисала полиција, прво је једна од три жене из породице убијеног Тодоровића почела да вришти: "Убицо, убићемо те", и тада су редом насрнули на њега. 

Затим је кћерка покојног покушала течношћу из флаше коју је држала у руци да полије оптуженог, док је отац убијеног покужао кључем да убоде Јовића, који је имао лисице.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ста

11.11.2017 16:50

Ко је њему дао право ,да одузима зивоте других "требали су дозволити да га укокају ,и ствар заврсена (око за око ) зуб за зуб.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

11.11.2017 18:37

И докле,док сви небудемо мртви?