"Pink Panteri": Haos na ročištu

Porodica ubijenog Zorana Todorovića, označenog kao člana bande pljackaša "Pink Panter", fizički je napala optuženog za njegovo ubistvo Aleksandra Jovića.

Srbija 11.11.2017 | 17:21
"Pink Panteri": Haos na ročištu
Incident se dogodio u prostorijama Višeg suda u Beogradu.

Poslije održanog pripremnog ročišta u zgradi suda u Katanićevoj ulici, otac, udovica i dvije kćerke ubijenog Todorovića napali su Jovića, koji je sprovođen u pritvor, prenosi "Blic".

Pripremno ročište u postupku protiv Aleksandra Jovića, koji je optužen da je 8. decembra prošle godine za stolom u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji ubio kuma Zoraba Todorovića održano je u Višem sudu u Beogradu. 

Jović je na rocištu priznao da je ubio Todorovića. 

Prema riječima očevidaca incidenta zbog čega je na kraju intervenisala policija, prvo je jedna od tri žene iz porodice ubijenog Todorovića počela da vrišti: "Ubico, ubićemo te", i tada su redom nasrnuli na njega. 

Zatim je kćerka pokojnog pokušala tečnošću iz flaše koju je držala u ruci da polije optuženog, dok je otac ubijenog pokužao ključem da ubode Jovića, koji je imao lisice.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sta

11.11.2017 16:50

Ko je njemu dao pravo ,da oduzima zivote drugih "trebali su dozvoliti da ga ukokaju ,i stvar zavrsena (oko za oko ) zub za zub.

ODGOVORITE
Name

BL

11.11.2017 18:37

I dokle,dok svi nebudemo mrtvi?