Еминина тајна: Била већ удата

Скандал око развода Емине Јаховић и Мустафе Сандалпотресао је регион. Вест је одјекнула као бомба, али брачни пар је демантовао то, али су признали да постоје несугласице. Међутим, мало ко зна, да Емина иза себе већ има један развод.

Србија 11.11.2017 | 16:22
Еминина тајна: Била већ удата
Наиме, она се са 17 година удала за Аладина Ђуловића у Новом Пазару, а развели су се после само неколико месеци.

"Удала сам се са 17 година, развела са 18, и све то сам радила само из љубави и ни због чега другог, све је то гнусна лаж, ништа није било из користи", рекла је својевремено певачица.

Њен бивши свекар је својевремено испричао како је певачица тада побегла из куће да би се удала за његовог сина Аладина.

"Он сада има жену и троје деце, он и ја водимо велику и озбиљну фирму. Као што видите имамо све за опремање станова и кућа...Када су се њих двоје упознали, Емина је тада побегла од куче да би се удала за њега, а онда су заједно отишли за Улцињ. Ја сам тамо имао неки стан и њих двоје су отишли тамо без ичијег питања. Пустио сам их да видим докле ће, иако сам се противио тој вези", рекао је тада Еминин први свекар.

Господин Рустем је открио да је након свега примио Емину и своју кућу, јер су је касније гледали као рођено дете.

"Проблем је настао када је она смислила да се бави певањем. Њена мајка је дошла код мене и рекла ми: "Рустеме знаш да Емина јако воли да пева". Ја сам јој рекао да може певати за своју душу, али када је она одлучила да то не буде само аматерски, мој син није желео жену која неће стално бити код куће. Размислио је и одлучио се за своју породицу. Њихов брак је трајао шест месеци и тада се све завршило", испричао је тада Еминин свекар.

(Курир.рс/Пулс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Уф

11.11.2017 17:24

Ста то има везе ,све се мора да проба једанпута "идем тамо где је боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фини

11.11.2017 21:56

Браво Уф!