Eminina tajna: Bila već udata

Skandal oko razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandalpotresao je region. Vest je odjeknula kao bomba, ali bračni par je demantovao to, ali su priznali da postoje nesuglasice. Međutim, malo ko zna, da Emina iza sebe već ima jedan razvod.

Srbija 11.11.2017 | 16:22
Eminina tajna: Bila već udata
Naime, ona se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića u Novom Pazaru, a razveli su se posle samo nekoliko meseci.

"Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi", rekla je svojevremeno pevačica.

Njen bivši svekar je svojevremeno ispričao kako je pevačica tada pobegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.

"On sada ima ženu i troje dece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća...Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobegla od kuče da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi", rekao je tada Eminin prvi svekar.

Gospodin Rustem je otkrio da je nakon svega primio Eminu i svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dete.

"Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme znaš da Emina jako voli da peva". Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo", ispričao je tada Eminin svekar.

(Kurir.rs/Puls)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Uf

11.11.2017 17:24

Sta to ima veze ,sve se mora da proba jedanputa "idem tamo gde je bolje.

ODGOVORITE
Name

Fini

11.11.2017 21:56

Bravo Uf!