Кроз сузе рекле да се кају

На саслушању дале крајње шокантно објашњење инцидента у ком се малтретирале и тукле другарицу из разреда.

Србија 11.11.2017 | 13:57
Кроз сузе рекле да се кају
Две ученице првог разреда Техничке школе "Милета Николић" из Аранђеловца које су пребиле другарицу Б. Н. (15), на саслушању у школи и полицији рекле су да нису имале намјеру да повриједе другарицу из разреда и да су се само играле ријалитија?!

Како су навеле, након што су схватиле посљедице свог дјела, "искрено се кају због онога што су учиниле".

Мале насилнице су на саслушању рекле да су само жељеле да опонашају конфликтне ситуације из ријалити програма.

- Сви смо били фрапирани када смо слушали њихову причу. Причале су да их је Б. Н. вријеђала преко Фејсбука и да нису знале како томе да стану на пут. Опомињале су је, пријетиле, а онда им је, како су рекле, некако било логично да по угледу на ријалити програме преузму ствар у своје руке.

Признале су да нису очекивале да ће ствари отићи толико далеко. Како су рекле, жељеле су само да заплаше своју другарицу. На крају су кроз сузе рекле да се истински кају - каже извор Информера детаљно упознат са саслушањем малолетница из Аранђеловца.

Против њих се води истрага због насилничког понашања, а санкција за ово дело кривично дјело код млађих малољетница је изузетно блага.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сваста

11.11.2017 13:26

То вам је адвокат савјетово да казете срамите се дивљакусе простацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

11.11.2017 13:46

ТО ЈЕ СЛИКА САПУНИЦЕ ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ И АЛЕКСАНДРЕ СУБОТИЋ. ДОК ГОД ЈАВНИ ЕМИТЕР ТУ ДЈЕВОЈКУ ФАВОРИЗУЈЕ, ЊЕНОГ ОЦА И СТРИЦА СВЕ ЋЕ ВИСЕ БИТИ ИГРЕ И НЕМОРАЛА У ШКОЛИ, УЛИЦИ И НА СВАКОМ МЈЕСТУ.СТО ЈД ЖАЛОСНО 800€СЕДМИЧНО ПРИМА НАГРАДЕ ДА ВАСПИТАВА МЛАДЕ КАКО ДО МАЛОЉЕТНИЦКИХ БРАКОВА, НЕМОРАЛА СЕ ПОСТАЈЕ ЈАВНА ЛИЦНОСТ.ПСИХИЛОЗИ ЈЕ ЛИ ВАШЕ ЗВАЊЕ СЈЕДЕЊЕ И ИСПИЈАЊЕ КАФЕ.СРАМОТА.