Kroz suze rekle da se kaju

Na saslušanju dale krajnje šokantno objašnjenje incidenta u kom se maltretirale i tukle drugaricu iz razreda.

Srbija 11.11.2017 | 13:57
Kroz suze rekle da se kaju
Dve učenice prvog razreda Tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca koje su prebile drugaricu B. N. (15), na saslušanju u školi i policiji rekle su da nisu imale namjeru da povrijede drugaricu iz razreda i da su se samo igrale rijalitija?!

Kako su navele, nakon što su shvatile posljedice svog djela, "iskreno se kaju zbog onoga što su učinile".

Male nasilnice su na saslušanju rekle da su samo željele da oponašaju konfliktne situacije iz rijaliti programa.

- Svi smo bili frapirani kada smo slušali njihovu priču. Pričale su da ih je B. N. vrijeđala preko Fejsbuka i da nisu znale kako tome da stanu na put. Opominjale su je, prijetile, a onda im je, kako su rekle, nekako bilo logično da po ugledu na rijaliti programe preuzmu stvar u svoje ruke.

Priznale su da nisu očekivale da će stvari otići toliko daleko. Kako su rekle, željele su samo da zaplaše svoju drugaricu. Na kraju su kroz suze rekle da se istinski kaju - kaže izvor Informera detaljno upoznat sa saslušanjem maloletnica iz Aranđelovca.

Protiv njih se vodi istraga zbog nasilničkog ponašanja, a sankcija za ovo delo krivično djelo kod mlađih maloljetnica je izuzetno blaga.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svasta

11.11.2017 14:26

To vam je advokat savjetovo da kazete sramite se divljakuse prostacke.

ODGOVORITE
Name

W

11.11.2017 14:46

TO JE SLIKA SAPUNICE IZ KALUĐERICE I ALEKSANDRE SUBOTIĆ. DOK GOD JAVNI EMITER TU DJEVOJKU FAVORIZUJE, NJENOG OCA I STRICA SVE ĆE VISE BITI IGRE I NEMORALA U ŠKOLI, ULICI I NA SVAKOM MJESTU.STO JD ŽALOSNO 800€SEDMIČNO PRIMA NAGRADE DA VASPITAVA MLADE KAKO DO MALOLJETNICKIH BRAKOVA, NEMORALA SE POSTAJE JAVNA LICNOST.PSIHILOZI JE LI VAŠE ZVANJE SJEDENJE I ISPIJANJE KAFE.SRAMOTA.