Омамила мушкарца па га покрала

Држављанка Србије Снежана Б. (54) пријављена је Окружном тужилаштву у Бијељини због сумње да је омамила мушкарца (63) из Шековића, оштетивши га за 800 марака, под изговором да ће му пружити услуге масирања.

Република Српска 10.11.2017 | 14:10
Омамила мушкарца па га покрала
Жена је средином октобра у изнајмљену кућу у Мајевичкој улици у Зворнику позвала наивног човјека под изговором да пружа услуге масирања.

Мушкарац је дошао на "третман", а она га је омамила непознатом дрогом и онесвијестила. Тренутак губитка свијести масерка је искористила да би му узела новац и телефон.

Незванично сазнајемо да ријеч о жени која се бави масирањем у Србији.

- Мушкарац се послије буђења ничега није сјећао, није знао ни ко је, ни гдје је, био је потпуно омамљен. Највјероватније га је ошамутила неким спрејом - казао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Зворник рекли су да пријављену жену терете за кривично дјело тешка крађа.

- У скорије вријеме нисмо имали пријава да је С. Б. починила сличне крађе на подручју Зворника и у околини. Немамо сазнања да је ова жена поткрадала своје муштерије по Србији - рекли су у Полицијској управи Зворник.

Осим старијих мушкараца на мети лажних масерки су све чешће и жене у БиХ, које умјесто да добију здравствене услуге, "третман" заврше опљачкане.

Тако су двије старице из Петровца прошле седмице биле жртве лажних масерки, које су их опљачкале нудећи им медицинску помоћ. Полицији у Петровцу сестре П. М. (89) и Л. М. (86) су пријавиле да су код њих у стан дошле двије непознате дјевојке, које су им саопштиле да пружају медицинску помоћ.

Старице су их пустиле у стан и док је једна масирала старице, друга је претресла остали дио стана и из спаваће собе, гдје су старице држале новац, украла њихову уштеђевину. Тек након што су дјевојке напустиле стан, старице су примијетиле да им недостаје новац.

Сличан случај десио се и у Приједору у јуну 2015. године, када је полиција пријавила Окружном тужилаштву држављанке Хрватске Ф. Ђ. (63) и С. И. (40), јер су, лажно се представљајући као масерке, опљачкале Радомира Трубарца (94) у Козарској Дубици.

Оне су старцу рекле да раде као медицинске сестре које старијим лицима пружају бесплатне масаже. Искористиле су непажњу власника куће када је лежао на масерском столу и од њега украле 1.800 марака.

Дрска крађа

Полиција трага за лоповом који је из руку жене М. М. (40) у њеној породичној кући у Бужиму отео кесу у којој се налазила коверта са новцем.

Крађу је у сриједу полицији пријавио супруг оштећене М. Е.

Лопов је послије крађе побјегао из дворишта куће. Полиција ради на документовању кривичног дјела тешка крађа на опасан и дрзак начин.

(Глас Српске)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Др Дабиц .

10.11.2017 16:17

Ја сваста гдесуму толике године просле . И треба тако .

ОДГОВОРИТЕ