Помирење у Цибони!

Најбољи играч некадашњег АБА шампиона биће у тиму за утакмицу против Задра, на премијери 8. кола.

Кошарка 10.11.2017 | 13:30
Помирење у Цибони!
Екипа Цибоне биће комплетна у петак увече, у важном мечу против Задра, пошто су најбољи играч Лука Жорић и тренер Слободан Суботић изгладили сукоб настао током анализе претходне утакмице регионалног такмичења.

Искусни центар тада се наљутио јер је означен као један од криваца за пораз од ФМП Железника, други узастопни у АБА лиги изражен двоцифреном разликом, после оног од Партизана у Загребу.

Жорић је потом пропустио утакмицу хрватског првенства, у којој се Цибона обрукала изгубивши од Хермес Аналитике на свом терену.

"Видели смо се са Жорићем, разговарали смо и анализирали конфликт који се десио пре пар дана. Дали смо руке један другом и он се вратио у тим. Срећан сам што се тако завршило и сада се треба окренути утакмицама које су пред нама", изјавио је Суботић.

Члан репрезентације Хрватске на овогодишњем Еуробаскету, за сада у АБА лиги има индекс корисности 22,9 по утакмици, по чему су бољи од њега само Патрик Милер (Партизан) и Лука Божић (Задар).

Цибона је са скором 3-4 на деоби шестог до деветог места, а Задар (2-5) у групи последњепласираних тимова. Меч у "Драженовом дому" игра се у петак од 20.00.

"Респектујем екипу Задра, која увек игра добро против Цибоне. Требаће нам пуно енергије, жеље и памети да добијемо ту утакмицу. Ми то имамо, само треба то да пронађемо", додао је Суботић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар