Pomirenje u Ciboni!

Najbolji igrač nekadašnjeg ABA šampiona biće u timu za utakmicu protiv Zadra, na premijeri 8. kola.

Košarka 10.11.2017 | 13:30
Pomirenje u Ciboni!
Ekipa Cibone biće kompletna u petak uveče, u važnom meču protiv Zadra, pošto su najbolji igrač Luka Žorić i trener Slobodan Subotić izgladili sukob nastao tokom analize prethodne utakmice regionalnog takmičenja.

Iskusni centar tada se naljutio jer je označen kao jedan od krivaca za poraz od FMP Železnika, drugi uzastopni u ABA ligi izražen dvocifrenom razlikom, posle onog od Partizana u Zagrebu.

Žorić je potom propustio utakmicu hrvatskog prvenstva, u kojoj se Cibona obrukala izgubivši od Hermes Analitike na svom terenu.

"Videli smo se sa Žorićem, razgovarali smo i analizirali konflikt koji se desio pre par dana. Dali smo ruke jedan drugom i on se vratio u tim. Srećan sam što se tako završilo i sada se treba okrenuti utakmicama koje su pred nama", izjavio je Subotić.

Član reprezentacije Hrvatske na ovogodišnjem Eurobasketu, za sada u ABA ligi ima indeks korisnosti 22,9 po utakmici, po čemu su bolji od njega samo Patrik Miler (Partizan) i Luka Božić (Zadar).

Cibona je sa skorom 3-4 na deobi šestog do devetog mesta, a Zadar (2-5) u grupi poslednjeplasiranih timova. Meč u "Draženovom domu" igra se u petak od 20.00.

"Respektujem ekipu Zadra, koja uvek igra dobro protiv Cibone. Trebaće nam puno energije, želje i pameti da dobijemo tu utakmicu. Mi to imamo, samo treba to da pronađemo", dodao je Subotić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar