Борбена Олга заустављена од Лисицки у Лиможу!

Српска тенисерка Олга Даниловић поражена је у другом колу WТА турнира у Лиможу од Немице Сабине Лисицки са 2-0, по сетовима 7:5, 7:6 (7:1).  Олга, лавице, не брини. . . ! Млада српска тенисерка поражена је у другом колу челинџера у Лиможу после рововске и неизвесне битке, али је приказала сјајну игру.

Тенис 09.11.2017 | 18:00
Борбена Олга заустављена од Лисицки у Лиможу!
Српкиња је борбено одиграла овај меч против 268. играчице света

У првом сету је спасла три сет лопте и изједначила на 5-5, али је после рибрејка славила бивша шампионка Вимблдона.

Олга је много боље започела други сет и повела са 4:2, али је није имала снаге против искусније ривалке која је поново славила у тај--брејку и на крају се пласирала у наредно коло.

Олга Даниловић није успела да се пласира у треће коло челинџера у Лиможу, али је показала да је велики борац и "тврд орах" за сваку ривалку.

Младу српску тенисерку, која има само 16 година, на првом професионалном турниру зауставила је далеко искуснија Немица Сабине Лисицки, али после рововске борбе - 7:5, 7:6 (7:1).

Лисицки је успела да сломи жесток отпор готово 200 места слабије рангиране и 12 година млађе српске играчице тек после сат и по времена игре.

Немица је на почетку оба сета правила брејкове (у првом 3:0, у другом 2:0), али је упорна Олга Даниловић успевала да анулира ту предност. Ипак, у финишу није имала довољно умећа и искуства да направи преломни корак.

Лисицки иде даље, очекује је боља из дуела Полина Монова (Русија) - Кони Перин (Швајцарска), а Олгу Даниловић према свему виђеном лепа будућност на профи сцени.

Турнир у Лиможу игра се за наградни фонд од 125.000 долара.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар