Borbena Olga zaustavljena od Lisicki u Limožu!

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je u drugom kolu WTA turnira u Limožu od Nemice Sabine Lisicki sa 2-0, po setovima 7:5, 7:6 (7:1).  Olga, lavice, ne brini. . . ! Mlada srpska teniserka poražena je u drugom kolu čelindžera u Limožu posle rovovske i neizvesne bitke, ali je prikazala sjajnu igru.

Tenis 09.11.2017 | 18:00
Borbena Olga zaustavljena od Lisicki u Limožu!
Srpkinja je borbeno odigrala ovaj meč protiv 268. igračice sveta

U prvom setu je spasla tri set lopte i izjednačila na 5-5, ali je posle ribrejka slavila bivša šampionka Vimbldona.

Olga je mnogo bolje započela drugi set i povela sa 4:2, ali je nije imala snage protiv iskusnije rivalke koja je ponovo slavila u taj--brejku i na kraju se plasirala u naredno kolo.

Olga Danilović nije uspela da se plasira u treće kolo čelindžera u Limožu, ali je pokazala da je veliki borac i "tvrd orah" za svaku rivalku.

Mladu srpsku teniserku, koja ima samo 16 godina, na prvom profesionalnom turniru zaustavila je daleko iskusnija Nemica Sabine Lisicki, ali posle rovovske borbe - 7:5, 7:6 (7:1).

Lisicki je uspela da slomi žestok otpor gotovo 200 mesta slabije rangirane i 12 godina mlađe srpske igračice tek posle sat i po vremena igre.

Nemica je na početku oba seta pravila brejkove (u prvom 3:0, u drugom 2:0), ali je uporna Olga Danilović uspevala da anulira tu prednost. Ipak, u finišu nije imala dovoljno umeća i iskustva da napravi prelomni korak.

Lisicki ide dalje, očekuje je bolja iz duela Polina Monova (Rusija) - Koni Perin (Švajcarska), a Olgu Danilović prema svemu viđenom lepa budućnost na profi sceni.

Turnir u Limožu igra se za nagradni fond od 125.000 dolara.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar