Фејсбук и Твитер час у Бањалуци

На годишњицу преузимања функције, градоначелник Игор Радојичић организовао је Фејсбук и Твитер час у оквиру којег је одговарао на питања које су грађани постављали путем ових друштвених мрежа. Стигло је преко 260 питања, углавном о комуналним проблемима, али и неизоставном проблему гријања у Бањалуци.

Република Српска 08.11.2017 | 18:10
Фејсбук и Твитер       час у Бањалуци
Највише питања грађана Бањалуке било је у вези гријања, које је од почетка сезоне веома лоше или га чак и нема. Градоначелник је на та питања поновио ранију изјаву, да је стара Топлана клинички мртва и да траже најбоље рјешење.

„Презадужена је, нико не да кредит, нема више жираната, не може да обавља основну функцију, а то је гријање града и да враћа старе кредите. Због тога је град морао ући у градњу потпуно нове топлане“, каже Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.

Иако су радови на новој топлани у току, градоначелник још увијек не може чврсто обећати рјешење проблема гријања.

„То је врло захтјеван посао, електроинсталације, машинска инсталација, водоинсталације, прикључци на водоводе, аутоматика и све остало. Ваља пустити у пробни режим, испитати. Све то мора бити у функцији не дао Бог неке хаварије, било чега, према томе знам шта су наше жеље али све мора бити комплетно технички исправно, не може прије зоре сванути“, тврди Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.

Грађани су се занимали и за рад градске администрације, али и износили свакодневне животне проблеме. Градоначелник је обећао да ће оваква пракса комуникације са грађанима бити настављена и у будућности.



БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДОXА

08.11.2017 17:45

АХХАХАХА нико неда висе Кредита та му је добра....

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Коста

08.11.2017 18:10

Пита ме један пријатељ из Федерације кад би преселио у РС да ли би се и њему зивотни вијек продузио за 4 године.Нисам знао одговорит посто је наса премијерка само нама домацим продузила зивотни вијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конкретно и опипљиво

08.11.2017 18:52

Игор је модеран политичар, намеће виртуелни живот. Убудуће се гријемо бројем лајкова, купујемо позитивним коментарима, струју добијамо блуетоотх технологијом...само виртуелно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

08.11.2017 19:04

ОВАЈ РАДОЈЧИЋ БАШ ВАЉА ГЛУПОСТИ КАО НИКО ДО САДА. КОРИСТИ МОДЕРНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У КОМУНИКАЦИЈИ СА ГРАЂАНИМА А ПРАВИ ТОПЛАНУ НА ДРВА У 21 ВИЈЕКУ, ПОПРАВЉАО ЗЕЛЕНИ МОСТ ПА ОНДА УСТАНОВИЛИ ДА НИЈЕ ЗА САОБРАЋАЈ, ДОВЕО НЕКОГ АРХИТЕКТУ А У ГРАДУ ХАОС, 30.000 ХИЉАДА ЉУДИ НЕ МОЖЕ УЈУТРО НА ПОСАО ОД СИЛНИХ ГУЖВИ У САОБРАЋАЈУ. КАКО ЈЕ КРЕНУО ОД Б.ЛУКЕ ЋЕ НАПРАВИТИ ПРАВУ КАСАБУ, А ЈОШ КАД ВИДИМ ОНОГ АМИЏИЋА ПОРЕД ЊЕГА, СВЕ МИ ЈЕ ЈАСНО, ДНО ДНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРСТО

08.11.2017 22:00

Тако је, у праву си, Радојициц дошао у Б.луку из Ц.горе из неке вукојебине да зјале просипа, није чудо сто град поста касаба. Кад су дошли у Б.луку , причају стари, ћаћа од Игора је имао бркове веће од Вука Караџића, опанке, гуњеве, свињску полутку и ракију у торби а од овције коже гуњ направили, ето ко је градоначелник, браћо мила ста нас снадзе, ал ето сеље воле такве, да се гласало за господу из СДС Б.лука би била Лас Вегас, е ето вам сад па гледајте

Name

Саобрацај је највећи

10.11.2017 22:05

А и најмањи проблем! да му "стручњаци" изадју на терен у спици и виде гдје су проблеми. Ријесило би се, али, нема тко. Питајте возаче. Неускладхени семафори из споредних улица који трају скоро као и главни. Топ питање : тко дозвољава постојање зебри на мање од 20 метара од семафора. "Стручњаци". Посебно она два измедју Трзнице и Кастела. Постоји семафор код Екватора . Овце могу прошетати пар метара! Нека погледа кружни ток ка Лаусу иза 15 х. И види какав је курцшлус. Исто зебра на мање ид 10 м од семафора. "Стручњаци", боље да се бави њима, него сто троши вријеме на глупе Твитер преписке! од којих нема никакве користи!

Name

Вања

08.11.2017 20:54

А јел га ико упитао хоце градјани плаћати гријање кога тренутно нема????

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.11.2017 11:08

МОЈ РАДОЈЧИЋУ БОЉЕ ДА СИ КАО ГОСПОДИН РАДИО СВОЈ ПОСАО КОЈИ СИ ЗАВРШИО .ТОЛИКО СИ ОСТАРИО БАВЕЋИ СЕ ПОЛИТИКОМ. НЕ ЗБОГ ТОГА ШТО ВОЛИШ НАРОД И РАДИШ ЗА ЊЕГА ВЕЋ СТАРИШ ЗБОГ ТОГА ШТО ВОЛИШ ПАЖЊУ И ПАРЕ.НЕ КА ТИ ЈЕ СА СРЕЋОМ. НЕ МОГУ ТЕ ПОЗНАТИ КОЛИКО ПРОПАДАШ АЛИ ПАРЕ СУ КАО ДРОГА. ОВИСНОСТ ИЗ КОЈЕ СЕ ЧОВЈЕК ТЕШКО МОЖЕ ИШЧУПАТИ.

ОДГОВОРИТЕ