Лопаре: Крсна слава ОО ДНС-а

Ломљењем славског колача чланови и симпатизери Општинског одбора ДНС Лопаре прославили су данас у просторијама странке крсну славу-Светог великомученика Димитрија-Митровдан.

Република Српска 08.11.2017 | 17:55
Лопаре: Крсна          слава ОО ДНС-а
Предсједник ОО ДНС Лопаре Ђорђе Поповић честитао је славу свим члановима ДНС и истакао да могу да буду поносни на резултате које је ова странка постигла у овој мајевичкој општини.

“Овдје смо у континуитету расли као странка, од претходних општих па до локалних избора", рекао је Поповић новинарима.



Он је најавио даље јачање странке, изградњу још јаче инфраструктуре Општинског одбора, као и настојање да у локалној власти заједничким снагама буду настављене привредне активности које се тичу побољшања квалитета живота становника овог краја, те задржано становништво на овим просторима.

ДНС у Лопарама чини локалну власт заједно са СДС-ом и ПДП-ом, и на претходним локалним изборима освојио је три одборничка мандата.

Данашњој слави присуствовали су коалициони партнери из локалног парламента, начелник општине Лопаре Радо Савић, предсједник Скупштине Лопара Миленко Ристић као и Народни посланик СДС-а у Скупштини Републике Срспке Желимир Нешковић.

БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Миле-Кöлн

08.11.2017 17:12

Радил ико доле ?? Само неке Славе и празници..?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тријесница

09.11.2017 09:37

Ма три крснице је данас ломио ,ето ста ради,али није цудо науцио од нацелника нам.

Name

Е,мој Миле,

08.11.2017 18:53

Славе нашу колективну пропаст!А ови што славе,имају дебеле разлоге за славље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тобутски соко

08.11.2017 19:52

Занимљиво је како је напредовао ДНС у Лопарама, људи који су одрзали ДНС су скљоњени, да би га сад водили пијанице. Зато они толико воле славе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука Угљевику

08.11.2017 22:14

Погледајте овога подгојенога Дјордја Поповица ! Олицење полусвијета и примитивизма. Воли висе алкохол од самога себе. Купио је дзип од 100000 км а народ писти од муке и невоље. Народе дигни глас , устани и прогледај ! Вријеме истице , позурите !

ОДГОВОРИТЕ
Name

СлавеСуПропаст

08.11.2017 23:13

Гледај фаца, мојих Лопараца! Као да их је поплава избацила, сликају се сваки дан и сваком приликом а ни позирати јос незнају. Ако Срби игдје могу да направе помака онда је то у смањењу броја слава. Ово је смијурија, слава и ломљење крсног колаца за све ундер тхе скy. Мрдините мало гузицом и поцните радити, инаце це само ове фаце остати на том прелијепом простору. Амбициозни, радни, паметни и они који не вјерују у Дједа Мраза и да роде доносе дјецу це отици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ми?????????

09.11.2017 10:03

Кад ће слава мог засеока,јебига сви нешто славе ми ништа.Сазвацу куцни савјет и предложити да и ми имамо крсну славу.

ОДГОВОРИТЕ