Lopare: Krsna slava OO DNS-a

Lomljenjem slavskog kolača članovi i simpatizeri Opštinskog odbora DNS Lopare proslavili su danas u prostorijama stranke krsnu slavu-Svetog velikomučenika Dimitrija-Mitrovdan.

Republika Srpska 08.11.2017 | 17:55
Lopare: Krsna          slava OO DNS-a
Predsjednik OO DNS Lopare Đorđe Popović čestitao je slavu svim članovima DNS i istakao da mogu da budu ponosni na rezultate koje je ova stranka postigla u ovoj majevičkoj opštini.

“Ovdje smo u kontinuitetu rasli kao stranka, od prethodnih opštih pa do lokalnih izbora", rekao je Popović novinarima.



On je najavio dalje jačanje stranke, izgradnju još jače infrastrukture Opštinskog odbora, kao i nastojanje da u lokalnoj vlasti zajedničkim snagama budu nastavljene privredne aktivnosti koje se tiču poboljšanja kvaliteta života stanovnika ovog kraja, te zadržano stanovništvo na ovim prostorima.

DNS u Loparama čini lokalnu vlast zajedno sa SDS-om i PDP-om, i na prethodnim lokalnim izborima osvojio je tri odbornička mandata.

Današnjoj slavi prisustvovali su koalicioni partneri iz lokalnog parlamenta, načelnik opštine Lopare Rado Savić, predsjednik Skupštine Lopara Milenko Ristić kao i Narodni poslanik SDS-a u Skupštini Republike Srspke Želimir Nešković.

BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Mile-Köln

08.11.2017 17:12

Radil iko dole ?? Samo neke Slave i praznici..?

ODGOVORITE
Name

trijesnica

09.11.2017 09:37

Ma tri krsnice je danas lomio ,eto sta radi,ali nije cudo naucio od nacelnika nam.

Name

E,moj Mile,

08.11.2017 18:53

Slave našu kolektivnu propast!A ovi što slave,imaju debele razloge za slavlje...

ODGOVORITE
Name

Tobutski soko

08.11.2017 19:52

Zanimljivo je kako je napredovao DNS u Loparama, ljudi koji su odrzali DNS su skljonjeni, da bi ga sad vodili pijanice. Zato oni toliko vole slave

ODGOVORITE
Name

Poruka Ugljeviku

08.11.2017 22:14

Pogledajte ovoga podgojenoga Djordja Popovica ! Olicenje polusvijeta i primitivizma. Voli vise alkohol od samoga sebe. Kupio je dzip od 100000 km a narod pisti od muke i nevolje. Narode digni glas , ustani i progledaj ! Vrijeme istice , pozurite !

ODGOVORITE
Name

SlaveSuPropast

08.11.2017 23:13

Gledaj faca, mojih Loparaca! Kao da ih je poplava izbacila, slikaju se svaki dan i svakom prilikom a ni pozirati jos neznaju. Ako Srbi igdje mogu da naprave pomaka onda je to u smanjenju broja slava. Ovo je smijurija, slava i lomljenje krsnog kolaca za sve under the sky. Mrdinite malo guzicom i pocnite raditi, inace ce samo ove face ostati na tom prelijepom prostoru. Ambiciozni, radni, pametni i oni koji ne vjeruju u Djeda Mraza i da rode donose djecu ce otici.

ODGOVORITE
Name

A mi?????????

09.11.2017 10:03

Kad će slava mog zaseoka,jebiga svi nešto slave mi ništa.Sazvacu kucni savjet i predložiti da i mi imamo krsnu slavu.

ODGOVORITE