Кључа у Челсију, Конте пометлао Бразилце!

Разлог је пријатељство са Дијегом Костом!

Фудбал 10.11.2017 | 17:00
Кључа у Челсију, Конте пометлао Бразилце!
Дефанзивац Челсија Давид Луиз сматра да га тренер Антонио Конте кажњава због другарства са Дијегом Костом, а све након што је Бразилац подржао земљака током сукоба са италијанским тренером прошле сезоне.

Искусни дефанзивац је изостављен из првог тима Плаваца на недељном дербију са Манчестер Јунајтедом (1:0), а јутро након утакмице морао је да тренира сам, одвојено од тима, по казни јер се успротивио тренеровој тактици на састанку прошлог четвртка.

Због тога је, пише лондонски Тајмс, Давид Луиз преседео на трибинама недељни дерби с Манчестер Јунајтедом, а лист открива и да му Антонио Конте замера на партији против Роме када је Вучица изглазила Плавце у Риму са 3:0 у четвртом колу Лиге шампиона.

Поред Луиза, угрожен је и опстанак Бразилца Вилијана на Стамфорд Бриџу који је, гле чуда, такође близак пријатељ Дијега Косте. И њему је у последње време ускраћена минутажа, па је од могућих 11 утакмица, само на шест био стартер у плавом дресу.

Зато је шампиону Енглеске добро дошла ова репрезентативна пауза, да пресабере редове и разреши све проблеме како би имао мирнију сезону у којој има доста проблема да одбрани круну поред захукталог лидера Манчестер Ситија.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар