Ključa u Čelsiju, Konte pometlao Brazilce!

Razlog je prijateljstvo sa Dijegom Kostom!

Fudbal 10.11.2017 | 17:00
Ključa u Čelsiju, Konte pometlao Brazilce!
Defanzivac Čelsija David Luiz smatra da ga trener Antonio Konte kažnjava zbog drugarstva sa Dijegom Kostom, a sve nakon što je Brazilac podržao zemljaka tokom sukoba sa italijanskim trenerom prošle sezone.

Iskusni defanzivac je izostavljen iz prvog tima Plavaca na nedeljnom derbiju sa Mančester Junajtedom (1:0), a jutro nakon utakmice morao je da trenira sam, odvojeno od tima, po kazni jer se usprotivio trenerovoj taktici na sastanku prošlog četvrtka.

Zbog toga je, piše londonski Tajms, David Luiz presedeo na tribinama nedeljni derbi s Mančester Junajtedom, a list otkriva i da mu Antonio Konte zamera na partiji protiv Rome kada je Vučica izglazila Plavce u Rimu sa 3:0 u četvrtom kolu Lige šampiona.

Pored Luiza, ugrožen je i opstanak Brazilca Vilijana na Stamford Bridžu koji je, gle čuda, takođe blizak prijatelj Dijega Koste. I njemu je u poslednje vreme uskraćena minutaža, pa je od mogućih 11 utakmica, samo na šest bio starter u plavom dresu.

Zato je šampionu Engleske dobro došla ova reprezentativna pauza, da presabere redove i razreši sve probleme kako bi imao mirniju sezonu u kojoj ima dosta problema da odbrani krunu pored zahuktalog lidera Mančester Sitija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar